Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Kia sportag

<< < (3/3)

goldilox:
Molio bih za malo vise detalja o starom sportageu...jer na internetu bas i nema iz prve ruke!!
zanimaju me mane,na sta treba paziti prilikom kupnje,onda motori;kakva ste iskustva imali sa dizel motorima(2.0td) a kakva sa benzinskim(2.0)??koji su bolji/izdrzljiviji/traje duze?
dali sve sportagice imaju rucnu klimu?kakva je situacija sa dijelovima?kakav je sportage na terenu?jeste imali iskustva sa podizanjem(povecavanjem visine radi poboljsanja terenskih sposobnosti?neki kvarovi?potrosnja goriva/benzina?

Antezg:
Benzinski motori su licenca Mazde i imaju dosta problema sa kvalitetom materijala, obično se ljudi ne upuštaju u generalke nego ubace motor iz stare mazde 626 koji je naravno puno kvalitetniji. Odlaze im prednji ukopčivaći koji su automatski...
U zadnje vrijeme ih ima dosta po oglasnicima za smiješne pare-oko 2000 eura u full opremi-klima,struja,...

goldilox:
znam,zato i pitam...ja sam cuo (od jednog covjeka)za dizelase da su u banani i da ljudi  ubacuju u njih motore iz mazde
-za benzince nista dosada,osim da trose vise+pohvale(od vlasnika koji su ih imali dok su bili novi)...zato se sada raspitujem da vidim dali mi se to uopce isplati,da se ne zaletavam bezveze 2p

Neno:

--- Citat: goldilox - 13. 03. 2010. 21:43:01 ---znam,zato i pitam...ja sam cuo (od jednog covjeka)za dizelase da su u banani i da ljudi  ubacuju u njih motore iz mazde
-za benzince nista dosada,osim da trose vise+pohvale(od vlasnika koji su ih imali dok su bili novi)...zato se sada raspitujem da vidim dali mi se to uopce isplati,da se ne zaletavam bezveze 2p

--- Kraj citata ---

I dizel i benzinac je licenca Mazda i koncepcija je dobra ali materijali su  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju