Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
ri istra:
moja je na krizevima imala mazalice i to one savijene tako da je pristup bio lagan
Kripton:
Ja sam do sada imao dvije. S prvom sam prošao 170 000km, a s drugom koju još vozim 70 000km.
Šta reći?
A ništa. Ðubre ko đubre. Ali na terenu nezamjenjiva, kvari se, zato je održavanje jeftino i s obzirom na cijenu kolko košta je best buy. Probajte doći sa nekim Land Roverom, ML-om ili bilo čime drugim na servis.
Uzmu tisuću eura za dobar dan, pa onda tek pitaju šta je autu, a na Ladi za te novce napravite kompletnu pravu generalku i još ostane za dobru večeru i cugu. zagi
nazime:
Samo što one gore navedene servisiraš jednom godišnje, a Nivu jednom tjedno. Kad sve zbrojiš na kraju godine dođe te financijski isto, a sa Nivom si izgubio živce i bubrege.
Nisam mogao odolit. zagi
SUMO:
Odoleo ti ili ne - da smo u istom ld morao bi da gasim tel cim malo padne kisa, jer bi garant zapad`o gde inace Lada protrci hao
nazime:
Još nigdje nisam pročitao po čemu je Niva toliko bolja od drugih terenskih vozila.
Po čemu je tvoja Niva bolja od mog Cherokee-a?
Računaj da sam u startu u prednosti sa 100 KS više od Nive. Nemaš na Nivi ništa bolje nego ja na Jeep-u.
Jedino gdje si u prednosti je jeftinija registracija i malo manja potrošnja.
Ostajem pri onom da je Niva najbolji terenac koji ćeš kupiti za 2000E a da je mlađi od 10 godina i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju