Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
novi hilux
Neno:
--- Citat: boro - 08. 12. 2009. 16:14:36 ---Cijelo ljeto sam bio razbijao glavu koje vozilo da kupim kad su sva dobra,danas više ne postoje loša vozila.Odabir je bio Toyota Hilux 3.0 AT. Mislim da i nisam pogrešio samo imam neke probleme vezane za mjenjač,prilikom ubacivanja u spore ručica ide jako teško nekad i blokira pa moram ugasit vozilo i onda je u redu,kvar sam prijavio u garanciji i dobio sam odgovor da je to u redu i da tako mora biti.Ako ima vlasnika ovakvog vozila neka mi prenese svoja iskustva.A upravo i danas je bila reklamacija na gumu oko vrata jer pri večim brzinama stvara veliku buku čak nepodnošljivu,i tako kvarovi dolaze, a što kad popusti garancija
--- Kraj citata ---
Da normalno je dok ti ne prođe garancija a onda če biti da moraju skidat reduktor i mjenjač.
A ljudi ne vjeruju kad im pričam da ni japanci nisu ni blizu onog što su bili početkom devedesetih, interesantno tada sam imao problem bilo koga uvjeriti da je Civic bolji izbor od Kadeta.
Dok ljudi skuže stvari se izokrenu. fre
kalnik:
Da, moš mislit koji su to japanci. Nisam sa Hiluxom imao ovakvih problema, ali ne zaboravimo da ih proizvode u JAR( double cab verziju), pa možda i to malo ima utjecaja na kvalitetu, bez obzira što Toyotini stručnjaci kontroliraju kvalitetu izrade. Ne može biti normalno da se reduktor teško uključuje. Žali se , tuži ih, nisu mali novci u pitanju.
Kaligula:
Kolika je realna potrošnja Toyote HILLUX 3.0 D ?
I gradska i na otvorenom ?
Ry1:
Turbo dizel 9-9.5L
silvertip:
neznam ali vjerujem da nije ispod 11l ili ga moraš milovati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju