Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
novi hilux
boro:
--- Citat: Kaligula - 09. 12. 2009. 13:14:17 ---Kolika je realna potrošnja Toyote HILLUX 3.0 D ?
I gradska i na otvorenom ?
--- Kraj citata ---
NE biš vjerovao grad 10 l prazan normalne vožnje a radi se o automatiku.Prvih 2.500 km oko 14 l poslje je pao oko 10,otvorene do 120 km/h 9 l
boro:
--- Citat: silvertip - 08. 12. 2009. 16:34:27 ---prika nemam pikupove ali to nebi trebalo biti normalno da se ručica zaglavi
ili da moraš gasit motor po meni je to najlakši odgovor servisera.
i ja sam imo takve odgovore dok nisam reko da ću mu se zabit u izlog sa
đipom i da ću gledat kad on naiđe pa da bude u svim novinama
onda nije problem zamjenit križ na glavi volana
samo budi uporan i traži da probaš drugi auto ili nekog
kad dođe na servis
--- Kraj citata ---
Probao sam drugo vozilo ,čak i serviser je to učinio ali Toyota europa koči,zvao sam agenciju potrošač pa pošto je kvar bio prijavljen na 02 km imam pravo na novo vozilo jer je prijavljen kvar prvi dan od preuzimanja vozila odnosno 8 dana od kupnje kvar nije otklonut unutar 60 dana a odvjetnici če izgleda odradit zakonski dio kad oni neče mehanički.
Cuvitar:
@boro,
nedaj se, ako sta zapne odma sibaj mail ili zovi glavnu ekipu u Japanu. Ja se vise sa nasima ne natezem, sve rjesavam direktno.
silvertip:
--- Citat: boro - 09. 12. 2009. 20:38:48 ---
--- Citat: silvertip - 08. 12. 2009. 16:34:27 ---prika nemam pikupove ali to nebi trebalo biti normalno da se ručica zaglavi
ili da moraš gasit motor po meni je to najlakši odgovor servisera.
i ja sam imo takve odgovore dok nisam reko da ću mu se zabit u izlog sa
đipom i da ću gledat kad on naiđe pa da bude u svim novinama
onda nije problem zamjenit križ na glavi volana
samo budi uporan i traži da probaš drugi auto ili nekog
kad dođe na servis
--- Kraj citata ---
Probao sam drugo vozilo ,čak i serviser je to učinio ali Toyota europa koči,zvao sam agenciju potrošač pa pošto je kvar bio prijavljen na 02 km imam pravo na novo vozilo jer je prijavljen kvar prvi dan od preuzimanja vozila odnosno 8 dana od kupnje kvar nije otklonut unutar 60 dana a odvjetnici če izgleda odradit zakonski dio kad oni neče mehanički.
--- Kraj citata ---
tako je ipak si ti platio novi auto
Antezg:
--- Citat: boro - 08. 12. 2009. 16:14:36 ---Cijelo ljeto sam bio razbijao glavu koje vozilo da kupim kad su sva dobra,danas više ne postoje loša vozila.Odabir je bio Toyota Hilux 3.0 AT. Mislim da i nisam pogrešio samo imam neke probleme vezane za mjenjač,prilikom ubacivanja u spore ručica ide jako teško nekad i blokira pa moram ugasit vozilo i onda je u redu,kvar sam prijavio u garanciji i dobio sam odgovor da je to u redu i da tako mora biti.Ako ima vlasnika ovakvog vozila neka mi prenese svoja iskustva.A upravo i danas je bila reklamacija na gumu oko vrata jer pri večim brzinama stvara veliku buku čak nepodnošljivu,i tako kvarovi dolaze, a što kad popusti garancija
--- Kraj citata ---
A da nisi ti vozio sa sva 4 malo po asfaltu ? To se obično desi pri nepravilnoj upotrebi i onda treba malo napred natrag dok izbaciš iz sva 4 pogona. Probaj upaliti pogon na sva 4 na travi, blatu i slično, pa onda vidi jel ima problema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju