Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Popravci i prepravci terenskih vozila

<< < (5/25) > >>

Neno:

--- Citat: File - 27. 10. 2009. 21:13:39 ---6.2 nema šanse da troši 10 litara pa da ga ugradiš i na brodić od stiropola...

Ne želim ti pametovat al zašto nebi stavio od 124 300D  ili od okaša neki dizel

a 270 cdi ti je petak koji se pokazao najgore od svih mečkinih dizela i teško češ ga nač za male pare

--- Kraj citata ---

Potpisujem, a i ko nije pokušao ugraditi novi motor s direktnim ubrizgavanjem i elektronskom kontrolom gasa (da se jednostavno izrazim) nema pojma koliko tu ima problema.

PinzHunter:

--- Citat: File - 27. 10. 2009. 21:13:39 ---6.2 nema šanse da troši 10 litara pa da ga ugradiš i na brodić od stiropola...

Ne želim ti pametovat al zašto nebi stavio od 124 300D  ili od okaša neki dizel

a 270 cdi ti je petak koji se pokazao najgore od svih mečkinih dizela i teško češ ga nač za male pare

--- Kraj citata ---

300 D je prevelik, a prostor za ugradnju je jako mali.osim toga naći ga da ima ispod 500.000 je prava umjetnost. Od okaša je motor dobar ali bi morao dosta sjeći na karoseriji a to mi ne ide u prilog.
Ovdje se dobro može vidjeti koliki je pinc motor i gdje stoji kad je ugrađen.jako malo mjesta zauzima a "karter" mu nije direktno ispod samog motora (jer bi smetao osovini) nego smješten desno prema nazad.
http://www.pinzgauer.at/de/pinzgauer_gallery/19

sve u svemu jako teška misija ali izvodljiva samo treba naći pravo riješenje. svi koji su dosad nešto ugrađivali su rekli da dizel motor bez turbo punjača jednostavno preslab i prespor.

PinzHunter:

--- Citat: SEJFO - 27. 10. 2009. 23:14:39 --- Tooo majstoriiiiiiiii!! zagi zagi
Obzirom da je tema prepravke, pitam vas ima li šanse da se u NISSAN patrol 4puta 4 2800 kubika 1984.god
ugradi kakav dizel motor(koji) a da to ne bude preskupo, i kako bih u stvari gdje bi se mogao raspitati ili kupiti nov karburator ili polovan ispravan... unaprijed hvala za odgovore!!! zagi zagi

p. s. ja da imam na računu 1.000.000.maraka nikad nebi vozio..p....   neću odati koji kolega.. zagi zagi

--- Kraj citata ---

sve je to izvodljivo, a za karburator znaš kome se možeš obratiti, i naravno za opcije sa dizelom možeš sa njim dogovoriti.

a to da ti nebi vozio p... ti vjerujem jer nemožeš od tolikog trbuha ni popeti se u p....   rol rol

TOMISLAV KT:

Obzirom da je tema prepravke, pitam vas ima li šanse da se u NISSAN patrol 4puta 4 2800 kubika 1984.god
ugradi kakav dizel motor(koji) a da to ne bude preskupo, i kako bih u stvari gdje bi se mogao raspitati ili kupiti nov karburator ili polovan ispravan... unaprijed hvala za odgovore!!! zagi zagi

p. s. ja da imam na računu 1.000.000.maraka nikad nebi vozio..p....   neću odati koji kolega.. zagi zagi

--- Kraj citata ---
Bilo bi najjednostavnije naći patrola bez papira što se i da naći po oglasnicima (do 2000€) i presložiti cijeli motor i getribu.
Ako ne to onda kemijanje. npr IVECO tubo daily 2,5td cca 105ks 

Antezg:

--- Kraj citata ---

Pa ti si Sejfo barem u Bosni-izvoru svih mogućih starih terenaca-raspitaj se malo. Znam puno ljudi koji su išli u Bosnu po motore,getribe i ostale dijelove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju