Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Popravci i prepravci terenskih vozila
File:
Ako su ti ovi mečkini veliki imaš manjih motora od citroena peugeota forda dizela koji su se pokazali fenomenalno za bilo kakve preinake...
Mi ih nabavljamo od starih vozila hitne pomoći i stavljamo ih u brodove (marinizacija) napraviš malu generalnu (karike,dihtunge,ako triba ležaje) i to su ti ludilo motori za takve kombinacije
PinzHunter:
--- Citat: File - 28. 10. 2009. 11:19:07 ---Ako su ti ovi mečkini veliki imaš manjih motora od citroena peugeota forda dizela koji su se pokazali fenomenalno za bilo kakve preinake...
Mi ih nabavljamo od starih vozila hitne pomoći i stavljamo ih u brodove (marinizacija) napraviš malu generalnu (karike,dihtunge,ako triba ležaje) i to su ti ludilo motori za takve kombinacije
--- Kraj citata ---
Oh File sad si me bacio u razmišljanje jer u tom pravcu nisam pomišljao niti tražio te motore. Nadam se da će se nešto dobro naći po tom pitanju.
TOMISLAV KT:
Pinz
Mislim da u Audi A6 nisam siguran koji motor točno znam da je TDI. Postoji verzija sa tzv. suhim karterom (nije klasično ispod motora Već sastrane).
File:
A6 je motor ogroman ako je 6-ak i troši dosta,getriba je loša ona tiptronik i teško češ je upasat na auto,ako je 1.9 tdi onda može i iz nekog drugog auta npr golfa 3-ce koja je manja i verzija od 110 konja je ludilo ludilo motor koji leti a potrošnja je stvarno mizerna...
Sve motore koje navodim sam imao ili ih imam vozio popravljao,kupovao,prodavao...
A idalje ti kao glavnu smjernicu dajem u vidu nekog malog kombi motora koji je najsličniji tvom đipu i neče bit problema s upasivanjem a i getribe s kombija su sličnije terenskim kratke a snaga takvog motora je neupitno dostatna za taj đip
PinzHunter:
nedostaci originalnog motora su: karburatori, dva komada NDIX 36,te samo paljenje je problematično. Ja imam sve originalne dijelove i sve radi kako treba, ali to nije riješenje za budućnost jer ovaj sistem je prevaziđen i nije za preporuku.sam motor kao motor je super, ali ove komponente mu nepašu.amerikanci su napravili EFi ali nije sve provjereno jer pinc radi na 24V i imaju problema sa ispravljačem i pojedinim sitnicama koje nedozvoljavaju da napokon ova ideja krene u djelo.
neki su to ovako riješili: http://www.aircooledtechnology.com/galleries/pinzdyno/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju