Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Suzuki Vitara
dejalovac:
Samo da ima blokadu diferencijala garantujem da joj nebi bilo ravne,ja joj stavim cetiri vintera gume za sneg i idem gde se nive sa original gumama zaglavljuju,super auto za te pare a trpi sve
Sto se tice mesta uvek mi je zakacena prikolica 1,40 x 1 metar dimenzije i u njoj su kerovi i ostala prtljaga a u njoj po obicaju nas 3-4 lovca
nazime:
Pa, ne mogu tvrditi da je bolja od Nive, ali je sigurno pouzdanija. Kod mene je bio problem onaj dio na papučici gasa preko kojeg ide sajla za gas jer mi je tu sajla pucala jednom u 2-3 mjeseca. Bio sam lijen potražiti taj dio pa sam dao napraviti nekoliko sajli za rezervu.
Onda mi je pukla sajla na autoputu ZG-KA, na putu za Cres, a biser sajle ostavio doma u ladici. Onda sam luster klemom spojio 2 kraja sajle i nastavio put.
dejalovac:
ja nisam imao nikakvih problema za ove godine sem jednom sto mi je bila zatajila pumpa za gorivo pa nije hteo da upali ali se sama popravila pa je nisam ni vadio ni dirao,inace je sve super,iako postoji nijansa u terenskim uslovima na strani nive ja opet dajem bod vitari za servo,el.retrovizore,grejace u sedistima,podizace stakala itd.
nazime:
Na mojoj nije bilo nikakve dodatne opreme. 1.6 8V.
sokac1:
drustvo sori sto skrecem steme ali imam jednu vitaru za prodati 1995god.1.6 ben'plin u dobrom stanju. hvala na pomoci zagi moze na pp
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju