Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (26/72) > >>

nazime:

--- Citat: imenjak - 11. 12. 2007. 22:38:10 ---Toyota 4 runer 3,0 turbo diesel, imam dobru priliku za kupnju. Ima li ko iskustva s njom, je li to motor sa 4 ili 5 cilindara, potrošnja itdč

--- Kraj citata ---
Ja bi kupio odmah, bez razmišljanja. Gdje si je našaoč Godinač Cijenač

imenjak:
`99 godina, 10 000 eura, registrirana još pola godine, 180 000 km, našao sam je u BiH gdje sam i ja. Je li taj motor sa 4 ili 5 cilindara, koliko troši, kakva je na terenuč

nazime:
Nemam pojma za motor. Kod takvog auta nemreš gledat potrošnju. Auto je jako prohodan, jedino kod dugih auta opčenito, nisu baš okretni kao niva ili slični krači auti. I ja bi sebi 4runner, ali do 95g.

Neno:
4runner 1KZ-T motor ima 4 cilindra, 125 ks, 2 ventila po cilindru, klasični predkomorni dizel.
Koristio se i u Land Cruiseru J7, s kojom dijeli i trap i još neke stvari , 4 runner je u biti ogoljena verzija Cruisera.

U principu dobar auto, ako je dobro sačuvan, cijena u hrvatskoj za dobar primjerak te godine bi bila oko 11 000-12 000 €.

imenjak:
Baš ti hvala! Ova je dobro sačuvana i ima ugračen alarm. Uzet ću je pa čemo probati kakva je to vozilica.  z2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju