Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
Borat:
Za svaki slucaj ne budi lijen i izmjeri kompresiju na motoru prije nego je kupis! Ja sam dobro popusio kad sam kupovao Defendera s 300 TDI motorom.
imenjak:
Oču, oču, triput mjeri jednom sjeci d1
nazime:
Danas sam zvao čovjeka u Vrbovec, a njegov oglas možete nači u LV.
Prodaje gume. Uglavnom, neka guma sa extremnom ripnom za moju vitaru bi koštala 460kn + PDV.
Gume su protektirane.
Bi li to valjaloč
A za to mi je rekao dečko koji me zvao zbog oglasa da prodajem vitaru, ali ne da bi je kupio več su ga zanimale neke tehničke stvari.
Tvrdi da njegova vitara s takvim gumama ide sa zadnjim pogonom gdje samuraj mora uključiti sve pogone.
SPYDER:
Stavi broj ovdije izgubio sam vijesnik
skyangel:
--- Citat: nazime - 14. 12. 2007. 00:19:03 ---Danas sam zvao čovjeka u Vrbovec, a njegov oglas možete nači u LV.
Prodaje gume. Uglavnom, neka guma sa extremnom ripnom za moju vitaru bi koštala 460kn + PDV.
Gume su protektirane.
Bi li to valjaloč
A za to mi je rekao dečko koji me zvao zbog oglasa da prodajem vitaru, ali ne da bi je kupio več su ga zanimale neke tehničke stvari.
Tvrdi da njegova vitara s takvim gumama ide sa zadnjim pogonom gdje samuraj mora uključiti sve pogone.
--- Kraj citata ---
Protekti su super jeftini i korisni, jedina mana je kaj se dosta brzo troše. Al u svakom slučaju, i ja sam čuo te jeftine priče od nedavno, i brijem da se svakak isplati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju