Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
shaga:
Ma bas te briga i kada naidjes na vecu kaldrmu ili zbunje............
KUPIS NOVI ;D ;D ;D
medo:
Koliko kosta samurai u dobrom stanju ili vitara. Ili sto se dobije za 3000-5000 eura.Meni to treba u RH jer u Engleskoj svi oko mene imaju Defendere tako da nije problem za voziti se s nekim drugim.
nazime:
--- Citat: medo - 15. 12. 2007. 11:28:02 ---Koliko kosta samurai u dobrom stanju ili vitara. Ili sto se dobije za 3000-5000 eura.Meni to treba u RH jer u Engleskoj svi oko mene imaju Defendere tako da nije problem za voziti se s nekim drugim.
[/quot
Cijene su različite. Ja sam stavio vitaru u oglasnik i tražim 3500€. Nije mi sila prodati i zato je ta cijena. Mene služi dobro. Ako se baš neko zalijepi za nju neka ju vozi, a cijenu ću malo i spustiti pa svi zadovoljni.
Ima ih od 2000-4500€ pa biraj.
Iduče što kupujem će u svakom slučaju biti nešto veče. I po mogučnosti diesel.
--- Kraj citata ---
SPYDER:
Prodam ti ja mog galopera voli ložu bolje več eurodiesel
shaga:
--- Citat: medo - 15. 12. 2007. 11:28:02 ---Koliko kosta samurai u dobrom stanju ili vitara. Ili sto se dobije za 3000-5000 eura.Meni to treba u RH jer u Engleskoj svi oko mene imaju Defendere tako da nije problem za voziti se s nekim drugim.
--- Kraj citata ---
Ja sam ali slucajno naisao na Samuraja 2000 eura u izvanrednom stanju!
Covijek koji zivi u Njemackoj pun kesa ima vikendicu kod mog sela i drzao ga u garazi kada dodje 10 dana na ljetovanje da moze otic do prodavnice ;D ;D ;D
Kod nas u CG trziste je prezasiceno vozilima pa tako ima da se nadje sve i svasta za male pare
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju