Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (30/72) > >>

nazime:

--- Citat: SPYDER - 14. 12. 2007. 21:11:02 ---Oko 5000 eur ako nemaš puno ulaganja

--- Kraj citata ---

Bio jedan za 5500€, 92g ali je prodan.

medo:
Ok to je auto 15 god. star.Isplati li se to uopce za nkoga,a da ne mora stalno nesto popravljati 8)
I sam bih uzeo nesto takvo ali isplati li se ,koliko je odrzavanje,potrosnja,registracija itd.

Borat:

--- Citat: medo - 15. 12. 2007. 00:11:53 ---Ok to je auto 15 god. star.Isplati li se to uopce za nkoga,a da ne mora stalno nesto popravljati 8)
I sam bih uzeo nesto takvo ali isplati li se ,koliko je odrzavanje,potrosnja,registracija itd.

--- Kraj citata ---
Tebi se sigurno isplati jer radis u UK, a tamo su dijelovi za Land Rovera jeftini. Odrzavanje te ne kosta puno kao mene koji moram sam uvozit.

nazime:

--- Citat: medo - 15. 12. 2007. 00:11:53 ---Ok to je auto 15 god. star.Isplati li se to uopce za nkoga,a da ne mora stalno nesto popravljati 8)

--- Kraj citata ---

Ja vozim vitaru 90-o godište. Nešto sam morao i popraviti ali ništa strašno. Ugradio sam plin i zadovoljan sam. Da su extremnije gume gdje bi mi bio kraj.
Sad sam več počeo  z12.
Htio sam reči da taj auto od 3000€ ne žalim provesti kroz neko grmlje, a onaj od 10000€ ili više bi MOŽDA žalio, i u tom slučaju bih bio ograničen.

shaga:

--- Citat: nazime - 15. 12. 2007. 11:18:07 ---

--- Kraj citata ---

Ja vozim vitaru 90-o godište. Nešto sam morao i popraviti ali ništa strašno. Ugradio sam plin i zadovoljan sam. Da su extremnije gume gdje bi mi bio kraj.
Sad sam več počeo  z12.
Htio sam reči da taj auto od 3000€ ne žalim provesti kroz neko grmlje, a onaj od 10000€ ili više bi MOŽDA žalio, i u tom slučaju bih bio ograničen.

--- Kraj citata ---
SAMURAI SAMURAI SAMURAI :D :D :D peso

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju