Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (36/72) > >>

Neno:
Što se tiče dijelova iz Paddock-a, pošto mi je to posao, malo sam razgledavao i mislim da ima dosta no name kineske robe, ako dio ima neko ime odmah uslika i kutiju s dijelom, ako ne goli dio, a i dosta tih brandova koje prodaje su dosta niska kvaliteta i na automehanici u Frankfurtu koji je naj veči sajam na svijetu auto opreme nečete ih vidjeti. Što se tiče širine ponude, usko je specijaliziran za tri vozila i čini se da ih vrhunski pokriva.

Stoga, možete kupiti "isti" dio za 500 ili za 1500 kn, pa ko voli nek izvoli.

P.S ne branim naše uvoznike, koji stvarno kada je riječ o nečem malo riječem odrape cijenu da boli glava (Roadranger pokrov za pick up-a L200 kod nas u zastupnika 25500 Kn, isti taj u austriji 2200€)

Štef:

--- Citat: skyangel - 17. 12. 2007. 12:53:38 --- Ove Japance ne priznam za terence u teškim uvjetima nikad. Moje lovište je uz samu savu, blato i voda su sastavni dio terena. Doči s mitsubishijem kakvim god očeš ili toyotom s ne znam kakvim gumama, sinek, ne buš prošo nema šanse, a s defičem ja budem. Vičeno več puno puno puta kad su vlasnici takvih luksuznih terenaca bili presigurni u sebe. Samo Lada Niva i defič od ovih "pristupačnijih" terenaca. Al opet, to sam samo ja...  ;)

--- Kraj citata ---

Svaki svog konja hvali ali to je uvijek tako. Bude pao dogovor u sljedečoj godini pa čemo malo iči zajedno lovit da vidiš kakovih sve terena ima gdje i g klasi nije svejedno. ;D

nazime:
Kad budem išao gledati kakvog defendera onda će Skayangel sa mnom kao savjetnik.
Jel ima itko iskustava sa cherokee-jemč
Koliko čujem da je vrlo dobar na terenu.

Štef:
 Najviše ti ovisi o vozaču, onda dolazi auto, gume, podloga...
Sve je bolje neg da ideš pješice. ;D

skyangel:
Ne pričam ja na pamet bez brige. Tamo gdje moj defič i lada niva sa traktorskim gumama idu, niti jedan mitsubishi (konkretno l200 i pajero), Toyota pick up 4x4, nissan terrano II kratki i dugi, Vitara nisu išli. Ti auti su svi testirani kod mene na terenu. Puha izostavljam uvijek jer ne spada u tu kategoriju terenaca obzirom da ima obje špere. Ja ne znam kaj vi smatrate pod terenom, možda se krivo razumijemo, ja smatram terenom rezine od pola metra koje rade traktori sa duplim kotačima po cijeloj širini puta jer zakaj bi se oni vozili po istome tragu kad mogu izrezati cijeli put, koje se natope kompletno s vodom i ne znaš kud se voziš več uletiš i nema stajanja, ak staneš, gotov si. Takav teren mi imamo u kompletnom lovištu i po njemu se vozimo ako želimo iči u lov. Takav teren mi mogu spominjati ovdje uz zagrebačku županiju i ponegdje zagorje još samo Slavonci; Dalmatinci i Gorani se ne moraju ni truditi javljati o terenu.

Borat, kaj ne misliš da bi puno bolja investicija za te novce bila vitlo nego šperač Jer i šperom si možeš guzicu obrisat ak nasjedneš, puch je savršen dok ne nasjedne, kad nasjedne, dubi na trepavicama i plači... Al ne bi bilo loše imati ju čisto za show off za uspone pod 90, vožnju preko kanala okomito i slično hehe...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju