Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (5/72) > >>

skyangel:

--- Citat: Borat - 14. 06. 2007. 04:53:19 ---Problem oko ocjenjivanja terenaca je neobjektivnost vlasnika. Ljudi cesto vole opisivat svoje predmete superlativima. Ja sam imao Ladu Nivu kupio sam je novu (2000 g)  i za 3 godine se raspala. Nisam poslusao neke koji su mi govorili da je bolje zapalit novce nego kupit Nivu! nazalost bili su u pravu. Sad kad vozim Defendera 90 s 300 TDi vidim napredak ali nisam zadovoljan jer i Defender voli korodirat na nepristupacnim mjestima a transmisija mu je preosjetljiva. To se ne bi smjelo dogadjat na tako skupim ''rasnim'' terencima.
Ujedno molim vlasnike Defendera da mi jave  gdje kupuju rezervne dijelove. Ja sam se koristio  (koristim ) uslugama Autofitnessa u Svetoj Nedjelji kod Zg.

--- Kraj citata ---

ja planiram uzeti dijelove za svojeg 110 defiča direktno iz engleske. računal sam cijene, carinu, PDV i poštarinu i još uvijek izlazi skoro duplo jeftinije nego kod nas.

Borat:
Slazem se da je najbolje za vlasnike Land Rovera kupovat preko On Line prodavatelja. (npr PADDOCK je jedan koji tvrdi da isporucije robu u Hrvatsku)
Carina se ne bi trebala platit jer je roba iz EU!č Samo postarina i PDV, ako grijesim ispravite me. Uskoro cu i ja sastavit jednu probnu narudzbu za mog Defendera da vidim kako to ide. Po mom misljenju to bi trebalo biti isplativo jer su kod Autofitnessa i Karla dijelovi 3 puta skuplji nego kod tkz ''On Line'' prodavaca.

jkasapic:
evo kolege lovci koji cu auto nadam se kupiti pa nesto nadodati na svoj( mislim na podvozje) i znate sta jos kazu: gume su pola čipa!!!!!!!! ako neko ima slupanog pajera ili suzukija bez papira ja bih kupio d1

Nikola:
Ako je benzinac svakako se preporučuje ugradnja autoplina. Otac vozi Fronteru 2.2 16V na plin, boca je 90 litara plina i definitivno se isplati ako je u blizini točiona plina i ako se voziš više od 10.000 km godišnje. A da negovorimo o ekološkom aspektu vožnje na LPG!!!!

ciccio-75:

--- Citat: jkasapic - 19. 06. 2007. 22:30:23 ---evo kolege lovci koji cu auto nadam se kupiti pa nesto nadodati na svoj( mislim na podvozje) i znate sta jos kazu: gume su pola čipa!!!!!!!! ako neko ima slupanog pajera ili suzukija bez papira ja bih kupio d1

--- Kraj citata ---
ovaj suzuki je kupio moj prijatelj.......planiramo ga jos malo doradit.....i ide na utrke off road s njim.....inace ima 120 konja..bmw 1.8 motor unutra......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju