Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
Zoran:
posto je kosto ččč
Vanja:
Suzuki samurai je jedan od najboljih jeepova za teren. Mali i kratki,ide ko lud :-\ pogotovo ako ima dobre gume. Ovaj sa slike je strašan d5
jkasapic:
ciccio reci gdje ga je uzeo ja vec par dana pokusavam doci do broja. reci mi kakvo je podvozje na njemuč
skyangel:
--- Citat: Borat - 19. 06. 2007. 13:46:41 ---Slazem se da je najbolje za vlasnike Land Rovera kupovat preko On Line prodavatelja. (npr PADDOCK je jedan koji tvrdi da isporucije robu u Hrvatsku)
Carina se ne bi trebala platit jer je roba iz EU!č Samo postarina i PDV, ako grijesim ispravite me. Uskoro cu i ja sastavit jednu probnu narudzbu za mog Defendera da vidim kako to ide. Po mom misljenju to bi trebalo biti isplativo jer su kod Autofitnessa i Karla dijelovi 3 puta skuplji nego kod tkz ''On Line'' prodavaca.
--- Kraj citata ---
ja isto sada slažem neku probnu kupnju da vidim kak to šljaka. našao sam i paddocka al ja ću uzeti od www.lrparts.net prvo jer sam s njima stupio u kontakt preko e-maila pa će mi lik i poslati ponudu prije. uglavnom kaj se tiče poštarine, sve ovisi kaj kupuješ, tj. kolko je paket velik i težak al nije nekaj prestrašno. carina ako postoji ne može biti veča od 10 %. a kaj se tiče karla, nemam komentara uopče. jedan glupi ležaj koji kupiš za 20 kn kod njega košta 350. na kutiji piše made in uk. original LR part kao. a kad ga rastaviš nutra je ugravirano sitno made in japan. kao ja sam bedak pa ne znam kaj to piše lol. isto tak, prekidač za svjetla kod karla košta 600 kn, a kod ovih engleza 170 kn. i onda gledam, sve da je carina i poštarina i sve skupa duplo skuplje od početne cijene, opet si upola jeftiniji nego kod nas. tak da sve u svemu, brijem da nemamo kaj čekat neg naručit još danas! hehehe
p.s. što je narudžba veča, manja je poštarina...
SUMO:
Koliko pokuda na Nivu....
Ako se iko navozio dzipova ili se vozio u njima - recimo da sam taj. Niva je neunistiva. Culi ste svi za Banat i nase cuveno lepljivo blato. Razore od mocnih traktora itd...
Imam novu Nivu 2006. sa sve servom - ne zalim se. Njoj je potreban plin i gume kramponke. Ostalo - ostavice svakog od nabrojanih terenaca po blatu. Vadio sam sa poluraspadnutom nivom i Frontere i Mercedes ML....
cinjenica je da su rusi operisani od udobnih sedista i zavrsne obrade, ali da budemo realni - sta nama (svakom pojedincu trebač) Udoban i brz dzip poput Pajera ili Tojote za dalje relacije ili radno vozilo za probijanje po terenuč Meni Niva odgovara jer ne idem sa njom na dalje relacije od 100- 120 km. A sledeci dzip koji budem uzimao sigurno ce imati i klimu i biti turbo dizel.... za sada vise sam nego zadovoljan Nivom, a u drzavnim preduzecima video sam mnogo Niva - nijedna nije kudjena za prohodnost niti za menjac.
Cesto se vozim (ili ga vozim ) u Pathfinderu 3.600 kubika sa 260 ks koji je cudo, ali se na nekim mestima cupao iskljucivo silom i to jedva - a mesta nisu bila toliko ,grozomorna`.
U nekim krajevima Banata jednostavno se desi da auto potone do osovina - takav je sastav zemlje i tu nema pomoci ni blokada ni bilo cega.
Omiljen je mnogima i UAZ sa motorom iz mercedesa 123/124
Suzuki samuraj ......Frontere, Mazda Tribute i ostali....nisu vredni spomena.
Iskustva mojih drugara - Land Kruzer - neprevazidjen u Africi (mnoge je tu zezao sitan pesak)
a na Kipru je Isuzu definitivno popularniji cak i od Tojote i Pajera zajedno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju