Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
Mejdan:
Kod mene na poslu kupise Ladu Nivu prije tri cetiri dana novu,juce su je gurali tri sata nije mogla upaliti :D :D :D :D
SUMO:
Ma to je neka skart Niva iz Kazahstana z30
kad rekoste za tuarega - sinoc se i ja odvalih od smeha. Na slavi kod drugara, dobrog lovca, pricaju mi njegovi lovci iz grupe - tamo pod bedemom gde je tebe vadio traktor (prvo zaglavljivanje, pravo zivo blato, upao sam po mraku u kolotrag i naseo zestoko, onda dosao jedan iz sela i kuka - pa di si tu posao, tu sam pre 3 dana vadio zetora od 80 konja....) upao frajer pecaros sa ML-om. I ode da ga vade, rekao mu jedan deran 30 eura, on kao mnogo. I dva sata je rulao, vrteo u mestu i ukopao se tako da ga je JEDVA od pozadi izvukla rakovica od 100 konja. A on i dalje samo treptao u auto koji je licio na kaljugu i ponavljao - rekli su mi da je nezaglavljiv, gledao sam bre prezentacije u salonu automobila bla bla....eh sta sve neces cuti ili videti...
PinzHunter:
Ja nikad nisam imao Ladu Nivu, ali sam se bezbroj pua vozio u istoj. Mislim da je za nase terene kao stvorena.Dobro to da ima nekih kvarova to stoji,ali redovnim odrzavanjem nisu investicije tako bolne kao kad sve dodje odjednom.
Pozdrav
radavac:
Evo moje Vozilice
radavac:
Ovo je moje Lovacko auto he he he Nisan Terano 2.4 B.Jos nije pravo ispitan nedavno sam ga kupio
ali, nadam se da ce da sluzi namjeni. z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju