Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (41/72) > >>

Neno:

--- Citat: skyangel - 21. 01. 2008. 15:28:31 ---Več smo imali diskusije o raznim markama terenaca, i Puch se uvijek odvajao od ostalih jer on je neusporediv s nijednim drugim. No, ostali se nikada ne mogu mjeriti sa defenderom ili nivom. UAZ u mojem lovištu bi predahnuo začas, a o ovim luksuznijim "terencima" ne želim ni komentirati. U zadnjem lovu sam ostao u vodi do haube, 2 traktora su jedva došla do mene, voda duboka oko 1,5m. Uleti jedan lovac sa primjedbom: "Moj Touareg je prošao puno gore terene!"  d4

P.S. čovjek ništa nije bilo jasno kad smo nas četvorica pali na guzice od smijeha...  ;D

--- Kraj citata ---

Touareg je šminka, kao i ostala SUV vozila služe da bi njihovi vlasnici mogli s visoka gledati na promet oko sebe.
Kada kažem Toyota LC mislim na J7 jer ove nove takoče spadaju u domenu šminke.

PinzHunter:
A to sa Touaregom je prava istina. Samo sminka kao i kod Hummera. Svaki komentar o njima je bas pa suvisan.Naravno sve dok sebe nazivaju offroad autima.Ako ostanu SUV, onda je o.k., ali na terenu nemaju sta traziti, kao ni moj Pinc na autoputu.

Pozdrav

File:
 boriti na terenu sa večinom,a ima i notu luksuza pa ko voli nek izvoli

File:
ovaj post gore je greška

Svaki terenac koji ima reduktor je pravi terenac a reduktor nemaju ni ML ni X5 ni touareg ali LC ga ima i može se ravnopravno boriti sa ostatkom tržišta na terenu d1

SPYDER:
Ja baš ne bi humera miješao sa tuaregom. Vozio sam i tuarega i h2 i h2 se prekrasno ponaša na terenu (sa malo oštrijim  gumama)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju