Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (46/72) > >>

oliverl:
Hvala Neno!
Ima li netko sa praktičnim iskustvom na snijegu, blatu i sl. Normalno ne računam da će prolaziti kao Niva ali zanima me ako padne 10-tak cm snijega jel prolazi ili ne!
Ove zime smo imali neugodno iskustvo sa kiom sportage, zapela a jedva da je bilo snijega i mrvicu leda.
Skoro smo je  dois

Neno:
Čuj Kangoo ti je stalni 4X4 ne znam baš koliko ima sofisticiran središnji diferencijal da kontrolira proklizavanje pojedine osovine, ali rođak koji ga ima prolazi s njim gdje god i mi s Pajerom, nije neki ljuti off road ali ipak ...

Inače na poledici i njegovo veličanstvo G s uključenim svim šperama ima problema a kamoli ne Sportage prve generacije koju sam vozio nekoliko stotina km i nije me baš oduševila.

Expresica:
Sredisnji dif....,proklizavanje pojedine osovine...  ččč

Midian:

--- Citat: nazime - 02. 02. 2008. 22:12:10 ---Do nedavno sam vozio vitaru 1.6 i imao sam plin u njoj. Dobar auto za dvojicu i ako imaš još jedan za svaki dan. Sad sam trenutno u potrazi za JEEP Grand Cherokee 5.2 V8 Limited.

--- Kraj citata ---

ima moj drugar taj,sa plinom i mislim da ga prodaje

nazime:

--- Citat: Midian - 27. 02. 2009. 19:26:12 ---
--- Citat: nazime - 02. 02. 2008. 22:12:10 ---Do nedavno sam vozio vitaru 1.6 i imao sam plin u njoj. Dobar auto za dvojicu i ako imaš još jedan za svaki dan. Sad sam trenutno u potrazi za JEEP Grand Cherokee 5.2 V8 Limited.

--- Kraj citata ---

ima moj drugar taj,sa plinom i mislim da ga prodaje

--- Kraj citata ---

E kad sam prodao vitaru. Davno je to bilo. U međuvremenu stari sebi kupio Grand Cherokee, a ja Cherokee. I mogu ti reći, između ta dva auta, Grand nema šanse na terenu.
Ide dobro, snage hvala Bogu ima ali nije to to. Ok, stari ga malo i štedi, nije da ne bi mogao proći, ali ne mora ga baš rasturit. A meni je svejedno oću ga ogrebat ili ću negdje sjebat lim.
Ipak je to samo lim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju