Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (47/72) > >>

Midian:
ovde je prosle nedelje bio jak sneg,isao sam na breg,iza mene su ostali pajero i land cruiser.isao sam kroz sneg od pola metra bez problema,bez reduktora i blokade,svu tablicu sam izlomio

nazime:
Ti vjerojatno pričaš o Nivi. Niva je ok auto, ali po pričanjima i po onome što sam vidio, voli se pokvariti. Ima puno dječjih bolesti. Bar ove novije. Ne znam za one stare.

Antezg:
Starima se ne rasipa getriba svaki mjesec  happi.
Niva je ok auto za imat u lovištu,ali za svakodnevnu vožnju i duže relacije strahota-ima štanga u sicu koja ubija u leđa,trese se, smrdi benzin, i mehaničar ti postane najbolji prijatelj-nisu skupi djelovi ali stalno ih kupuješ. Očeš križevi,krajnici,kugle,pa ti se getriba raspe svako malo,pa malo lageri u diferencijalu,pa lageri u prednjim kotačima,pa ti procuri hladnjak grijanja u kabinu,... sitne radosti vlasnika nive happi.
Ljudi obično uspoređuju nive sa ruskim kramponkama sa ovim ostalim terencima koji imaju cestovne gume-stavi prave gume(M/T) na bilo koji terenac i onda vidi kako neide. Da ne govorim da su svi odreda viši od nive ::)

nazime:
Antezg, slažem se s tobom.
Dobre gume na bilo kojem 4x4 pa da vidiš. I dosta snage u autu.

Midian:
ne verujem da x5 sa dobrim gumama moze isto sto i niva.
nije samo u gumama,vec odnos snage i tezine,jednakost prenosa na sve tockove.
evo ja sam sa mojom presao 80 000 i od svega toga sto ste nabrojali menjao sam samo lamelu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju