Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (57/72) > >>

medo:

--- Citat: Neno - 03. 03. 2009. 08:24:37 ---
--- Citat: medo - 02. 03. 2009. 16:50:32 ---Koje ulje koristite za motore na vasim terencima.
U moj je dosda stvljan Mobil ali ne znam koji ma sad je na meni da odlucim sto i kako.
Motor je 2.8TD 95kw ako se ne varam, sto preporucujete?
Ina ce u Mondeo TD stavljan je oduvijek 10w 40 i radi super.

--- Kraj citata ---

Za stare predkomorne diesele polusintetika je sasvim dovoljna, za CDI, D4-D, CRDI i ostale samo ful sintetika.

I nemojte se zavaravati oznakama gradacije jer ne znači nužno da je 10W polusintetika niti da je  5W full sintetika, pročitajte ono što piše malim slovima na poleđini za diesele B3 ili B4 za benzince A3 ili A4 je puno bitnija informacija nego ono pisano velikim slovima.

--- Kraj citata ---
Hvala na savijetu jer Valvoline 10w-40 je sluzio odlicno.
Odsad citam mala slova d4

Midian:

--- Citat: dalm - 02. 03. 2009. 22:38:59 ---Midian, nisu isti, moj ima drugačije felge :P Ma kažem ti...dobra je kupovina, tj. odnos uloženo-dobiveno, ali to nije terenac. Uostalom, vozi mi ga žena, mene ne privlači nimalo.
Medo, SAE 10-40, i ne možeš pogriješit. Širok raspon, za različite temperaturne uvijete.

--- Kraj citata ---

konkretno kod ovog koji je 2005 godiste je probilo ulje na glavu motora...

Zoran:

--- Citat: Midian - 03. 03. 2009. 13:12:00 ---
--- Citat: dalm - 02. 03. 2009. 22:38:59 ---Midian, nisu isti, moj ima drugačije felge :P Ma kažem ti...dobra je kupovina, tj. odnos uloženo-dobiveno, ali to nije terenac. Uostalom, vozi mi ga žena, mene ne privlači nimalo.
Medo, SAE 10-40, i ne možeš pogriješit. Širok raspon, za različite temperaturne uvijete.

--- Kraj citata ---

konkretno kod ovog koji je 2005 godiste je probilo ulje na glavu motora...

--- Kraj citata ---

ja se slažem sa uvaženim članom Midian-om,,,,  just

dalm:
Ne znam...ti motori su kopija nekog japanca, ne znam točno kojeg....Imam poznanstvo u servisu Hyundai-a, navodno nemaju baš problema s motorima...Moj je '07., dakle, imam ''fore'' dvi godine  :P

Max011:
Kakvo je ovo čudo što videh na ulici pre par dana ?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju