Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (58/72) > >>

Max011:
I još jedno čudo sa 5 litarskim benzinskim motorom a nema plin... kako je ova ljubav vlasnika finansijki bolna  ;) ;)

Točkovi od skoro metar visine  ::)

zhrvoje:
Ono prvo je ako se ne varam Indijska Mahindra..

valdop:

--- Citat: zhrvoje - 18. 05. 2009. 17:46:35 ---Ono prvo je ako se ne varam Indijska Mahindra..

--- Kraj citata ---

nije mahindra,  FORD je potpuno ok, jest malo prevelik, za parkiranje i novčanik, u leru troši 16 litara pa ko voli nek izvoli.

Goran:
Vec deset godina tjeram ovog jadnog patrola na sumama i gorama i nikako da se podere.
Patrol ST 4500 75 l benzina i 120 l gasa napravio je 250000 km do sada i jos je skroz OK. Ne stedim ga i ne mazim ali redovno vodim na servis. Komforan stabilan, malo tezak ali do sada smo sve i svasta prosli i uspjeli se izvuci. Uglavnom idemo dvojica ili trojica u lov ponekad vucem prikolicu a napravimo i do 1600 km po lovu. Sunce, snijeg, voda, pustinja nista nije problem.
Gume Goodridge all terrain i mud terrain. za mene odlicna masina: od Toyote su pokupili neke stvari i dok je novi Landcruiser postao nekako finiji i tezi Nissan je iskoristio priliku. Kod nas uglavnom Toyota i Nissan vode ali tu su i ostali. Valjda svi prije nego sto posalju auta na vazna trzista kao EU i USA prvo kod nas probaju pa ako radi OK onda da salju dalje.

ZLATAN:
Evo i moje ljute guje. Mogu vam reci da se pokazao odlicno. Vec 3 godine pored svega ja sa njim i zvlacim drva za ogrev po 20  30 metara ide gdje i traktor. A hvala bogu nikad nista da se pokvari. Krov sam ja pravio od Stojadina kedija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju