Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (7/72) > >>

Nikola:
Neznam SUMO, ali vidio sam mnogo NIVI sa nevjeovatnim dječjim bolestima. Kod nas ga je vozila i POLICIJA i Komunalac i Opčina, Šumarija. Sve se raspadaju, mjenjači osobito (4 brzina).
Nekažem da je Frontera vrhunac. Meni ipak treba samo terenac da  ne lupam luksuzni auto po makadamu i da mogu prevesti divljač i pse.

SUMO:
Nasmeja me od srca. Mozda Rusi odvajaju posebno za vase a poseb no za nase trziste  z1

Sala, moja Niva - pukla je sajla gepeka 3 dan. Sedista sam dotezao, a vrh vrhova je suvozacevo sediste - ne moze vise da se obori z11
Takodje, izgoreo mi je katalizator, a kako nisam hteo da dam 800 eura za novi jednostavno su ga odsekli....
U principu Niva je za lovista i lokalne puteve. Hajde sedi u nju i vozi se 200-300 km ispasce ti oci od voznje i tvrdoce sedista.....
Za sve ostalo - japanci i nista vise :)

SPYDER:
ja imam hyundai galopera jako sam zadovoljan s njim, sad bih ga prodao pošto je 98 god, ali neznam što da kupim, niva ni je mala (dva lovca, tri puške, pas i nesmiješ ništa odstrelit). A opet šta god drugo da se uzme šteta je vozit po šumi i kroz šiblje
 d6

MAUZ:

--- Citat: SUMO - 11. 07. 2007. 23:23:02 ---Nasmeja me od srca. Mozda Rusi odvajaju posebno za vase a poseb no za nase trziste  z1

Sala, moja Niva - pukla je sajla gepeka 3 dan. Sedista sam dotezao, a vrh vrhova je suvozacevo sediste - ne moze vise da se obori z11
Takodje, izgoreo mi je katalizator, a kako nisam hteo da dam 800 eura za novi jednostavno su ga odsekli....
U principu Niva je za lovista i lokalne puteve. Hajde sedi u nju i vozi se 200-300 km ispasce ti oci od voznje i tvrdoce sedista.....
Za sve ostalo - japanci i nista vise :)

--- Kraj citata ---
Sumo, Sumo... kurvo stara... Sve mi je jasno, al to suvozacevo sediste "nikako"  z6 z11. Da volan manje zulja raspalo bi se i vozacevo.

SUMO:
Kako sam je zbog uroka `krstio` vise puta, odgovorno tvrdim da je najkomfornija u momentu prebacivanja sa vozacevog na suvozacevo sediste z11
Ali se slazem - dva lovca dosta. A i zavisi sta se lovi :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju