Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
UNIMOG
boro:
--- Citat: PinzHunter - 20. 12. 2009. 18:33:19 ---ovdje možemo nastaviti sa UNIMOG vozilima
--- Kraj citata ---
zaštp je moj post o hiluxu prebačen ovdje tsd
PinzHunter:
--- Citat: boro - 20. 12. 2009. 19:20:09 ---
--- Citat: PinzHunter - 20. 12. 2009. 18:33:19 ---ovdje možemo nastaviti sa UNIMOG vozilima
--- Kraj citata ---
zaštp je moj post o hiluxu prebačen ovdje tsd
--- Kraj citata ---
zbog citata koji se odnosi na UNIMOG.pa ako ti nije zgoreg da ostatak posta prebaciš nazad na temu hilux. zagi
jo:
osobno mi je stariji model obli ljepši od ovog sa oštrim rubovima, jel istina da se unimogu volan premješta po potrebi lijevo ili desno. ima logike za cestare. kako se to registrira ? kao teretno vozilo ili radni stroj ?
boro:
Mislim zvjer je zvjer!!! Ali ipak je to radni stroj koji ima namjenu da odradi ekstremne uvjete nema nikakve veze sa suv, pick up,ili sličnim terencima zamisli njega u šumi,,, gabaritno je velik nije za lov zagia ovaj forum se bavi sa time.Ali da bi ga volio imat za ispuhivanje ventila mmmmm
.50AE:
--- Citat: jo - 20. 12. 2009. 22:02:02 --- jel istina da se unimogu volan premješta po potrebi lijevo ili desno. ima logike za cestare.
--- Kraj citata ---
Na nekim modelima je moguće, nisam siguran da je to moguće napraviti na svim modelima.
--- Citat: jo - 20. 12. 2009. 22:02:02 --- kako se to registrira ? kao teretno vozilo ili radni stroj ?
--- Kraj citata ---
Kao teretno vozilo (kamion), i naravno za to treba odgovarajuća kategorija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju