Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
UNIMOG
shandi:
Evo ako netko baš želi da se vozi u lov ili iz lova. Čak nije ni nov.
http://www.unimogsales.com/unimogforsale-U400-2006.html
Cuvitar:
--- Citat: .50AE - 20. 12. 2009. 22:26:39 ---
--- Citat: jo - 20. 12. 2009. 22:02:02 --- jel istina da se unimogu volan premješta po potrebi lijevo ili desno. ima logike za cestare.
--- Kraj citata ---
Na nekim modelima je moguće, nisam siguran da je to moguće napraviti na svim modelima.
--- Citat: jo - 20. 12. 2009. 22:02:02 --- kako se to registrira ? kao teretno vozilo ili radni stroj ?
--- Kraj citata ---
Kao teretno vozilo (kamion), i naravno za to treba odgovarajuća kategorija.
Imam kategoriju, ali nemam love, a to sta nije za lov @Jo, okaci macku za rep.
--- Kraj citata ---
PinzHunter:
--- Citat: boro - 20. 12. 2009. 22:16:50 ---Mislim zvjer je zvjer!!! Ali ipak je to radni stroj koji ima namjenu da odradi ekstremne uvjete nema nikakve veze sa suv, pick up,ili sličnim terencima zamisli njega u šumi,,, gabaritno je velik nije za lov zagia ovaj forum se bavi sa time.Ali da bi ga volio imat za ispuhivanje ventila mmmmm
--- Kraj citata ---
uzimajući u obzir da lov kao lov ima i za zadatak izgradnju lovno tehičkih objekata u lovištima koji se geografski gledano nalaze od 0 do preko 1500 metara nadmorske visine,i da se lovišta nalaze na svim mogućim prohodnim i manje prohodnim putevima,odnosno stazama,mislim da učešće ovakvih vozila kao što je UNIMOG je itekako bitno i od lovačkog značaja.Ima i lovišta gdje se građevinski materijal vozi helikopterime ili žičarama,stoga sam uvjeren da UNIMOG treba biti pomenut na ovom forumu.
Za pojedinca je definitivno preskup,ali za lovačko udruženje može biti jako koristan.
boro:
--- Citat: PinzHunter - 20. 12. 2009. 22:31:37 ---
--- Citat: boro - 20. 12. 2009. 22:16:50 ---Mislim zvjer je zvjer!!! Ali ipak je to radni stroj koji ima namjenu da odradi ekstremne uvjete nema nikakve veze sa suv, pick up,ili sličnim terencima zamisli njega u šumi,,, gabaritno je velik nije za lov zagia ovaj forum se bavi sa time.Ali da bi ga volio imat za ispuhivanje ventila mmmmm
--- Kraj citata ---
uzimajući u obzir da lov kao lov ima i za zadatak izgradnju lovno tehičkih objekata u lovištima koji se geografski gledano nalaze od 0 do preko 1500 metara nadmorske visine,i da se lovišta nalaze na svim mogućim prohodnim i manje prohodnim putevima,odnosno stazama,mislim da učešće ovakvih vozila kao što je UNIMOG je itekako bitno i od lovačkog značaja.Ima i lovišta gdje se građevinski materijal vozi helikopterime ili žičarama,stoga sam uvjeren da UNIMOG treba biti pomenut na ovom forumu.
Za pojedinca je definitivno preskup,ali za lovačko udruženje može biti jako koristan.
--- Kraj citata ---
Svaki stroj je pametna investicija tako i taj rijetki bi ga i kupili jer košta a za izgradnju lovnih objekata ima i povoljnijih varijanti.ovo je vozilo koje isključivo služi za gospodarstvo osnovna namjena mu je rad na cestama i kombinirani način te ugradnja pojedinih elemenata.Vozilo je zanimljivo pogotovo zbog svojih mogučnosti ali za svoju namjenu .Možda za lovište postoje neka druga vozila za prijevoz materijala koja su prihvatljivija jer da bi bio isplativ ovo vozilo mora stalno radit.Žao mi je ako je ovaj post topic ali to je moje mišljenje.
PinzHunter:
@boro,
tvoj post je sasvim ok.
zato smo tu da diskutiramo i nemožemo svi imati isto mišljenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju