Lovna kinologija > Uzgajivačnice
Odgajivačnica "Kamička" 2181 FCI- NLT i bosanski baraci
SEJFO:
hEJ LJUDI HVALA vam OD SRCA ..... Ma i lijepe riječi su ukusnije od svakog jela........ sad od pića nisam siguran........ al nikad se ne zna...!!!! zagi zagi
Samo da napomenem za one što ne znaju i " Kamička" je ljudina prava... jedino što mu nedostaje je to ;;;; da ja imam bolje pse!!! ;) ;) hao hao
P.S. Znam i SLOBU..... velika šteta, žao mi ga iskreno, jer mogu razumjeti ljude koji vole pse!!!!
kamičanin:
utakmica na DS u Vitezu-slika 1 glavne sudije su u gateru,Sejfo šmeka da li je "slobodan prolaz??"
slika 2:Sejfo "namešta"rezultate hao hao hao zagi rostilj ..bi ga Sejfo,ne ljuti se, malo zajebancije da rasteramo jad i čemer od juče!!!!
Nermin:
Kamičanin žao mi je za pse. Najgore je što sada nemožeš nikog uhvatit za vrat jer će otić i puške al bi mu mamu j..... bo :tommy:, ma to se ubija bez suđenja....
Sejfo jarane dohakali ti sa slikama nek se zna kako pehari odoše sa specijelke u krajinu...
SEJFO:
Pozdrav!!! zagi
Ovaj dan od svih pasa samo sam ja "znao" gdje je krmak!!!!! hao hao hao hao
Ja sam bio car drugi dan......... mislim samo da se zna!!!!! ref ref ref ref ref
I još sudija poziva ljude oko ringa: """dođite da vidita kako treba da izgleda ( MOJ) mladi psa sa 7 mjeseci"""" kad tad nisam "umro" neću ni od vaših podjebancija"""""" ;) ;D ;D z10 z10
A u Vitezu pobijediti je isto kao da sam otišao u NBA i zabio 15 trica zaredom ( mislim konkurencija) zagi zagi
A bilo im je milooooooooo!!! hao
Sad nastupa DEDO Ređžoni!!!!!! d4
Štef:
Sviđa mi se ova fora sa Sejfom na drugoj slici, ko da se šta kuži u papire a bome i u cucke. Jel su ti dozvolili da sjedneš za taj stol samo za slikanje ili su te postili još 5 minuta da se i kurčiš malo!? hao hao hao ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju