Lovna kinologija > Uzgajivačnice

Odgajivačnica "Kamička" 2181 FCI- NLT i bosanski baraci

<< < (11/19) > >>

Harry P.:
Štef, ne kužim što ti znači ovo ...

--- Citat: Štef - 27. 09. 2009. 13:11:16 --- Sviđa mi se ova fora sa Sejfom na drugoj slici, ko da se šta kuži u papire a bome i u cucke.

--- Kraj citata ---
... čovjek se bolje kuži i u cucke i papire od velike većine pametnjakovića na ovom Forumu koji se pripremaju za svaki post i onda kopaju po Wikipediji, raznoraznoj literaturi, prepisuju znanje sa drugih foruma i onda napišu pametan post i slove ko veliki stručnjaci i znalci. Nedao ti Bog naći se sa takvima u četiri oka tek onda vidiš koliko se kuže u bilo što.

Harry P.:
Štef,  sor ništa osobno protiv tebe, samo mi je ovaj tvoj komentar sjeo onako pravo da pošaljem poruku stručnjacima i da im kažem da su provaljeni davnih dana...  fre

kamičanin:
pozdrav za Sejfu zagi Psi su spašeni preživeli su "diverziju" iako još uvek "ajtaše"u zadnjem kraju,hodaju kao pijani,ali sve u svemu 4+ u odnosu na četvrtak.Murija je bila,svi su nevini i svi su sumnjivi,tek krivaca nema.Ostala je samo uspomena na Bonija i nekoliko njegovih potomaka na svu sreću z2 z2Ne dao Bog da se sazna ko je kumovao svemu tome  2p dois bio bi bijen i  ..ben..

Edvard Simonovski:
Miroslave, ja sam mislio da je podmuklo trovanje pasa u sopstvenom dvorishtu rezervirano za makedonske prilike, ali eto zle spodobe ljudskog lika ima i drugdje. Taj sumanuti moze i ponoviti pokushaj...zato morate otkriti ludaka i u tu svrhu sugerishem video nadzor (sakrivena kamera). Tako sam ja utvrdio identitet trovacha moga Ekija kada je imao 7 meseci...zamisli bio je to jedan od komshija na koga su lajali kada je prolazio i za inat udatao shtapom po ogradi.
Tako se lepo "proveo" posle toga da ga nisam video uopshte godinama...ne prija mu nadmorska visina mog dvorishta.
Srecno i agresivno!   

SEJFO:
 Pozdrav!!!!
 Svi ste u pravu!!! d4
 Miroslave iskreno mi je drago za pse!!! d4
 Štef, ja sam sjeo tamo jer sam sjedio na nekoj slobodnoj stolici, pa me fino čovjek "prošetao"
 bilo toplo!!! iskreno nije me ni toliko interesovalo više iz razloga što psi nisu nalazili vepra, pa mi dosadilo!!!!
A  ti si Hari u pravu samo mi ne napadaj kolegu, jer je u pravu,  obzirom da se ja trudim  da shvatim koliko ne znam, pa učim, dok drugi "sve" znaju pa im život monoton!!!! hao hao hao

Ma nek su psi preživjeli..... zagi zagi zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju