Lovna kinologija > Uzgajivačnice

Odgajivačnica "Kamička" 2181 FCI- NLT i bosanski baraci

<< < (12/19) > >>

kamičanin:
Eto ljudi zašto je Sejfo omiljeni lik na ovom forumu!!Ima srce ko tri planine,voli da se zeza na svoj i tudj račun,prava duša od čoveka 1liga :Copy of prima: ktiz 1liga A što se znanja o psima,pokazao je svima na specijalki u Vitezu to na praktičan način-pokupio je sve pehare d4 d4 :Copy of prima:!!!

SEJFO:
 Ako Ređžoni pročita... opet sam najebo!!!!! hao hao
Ja kad se zezam sa kolegama, ja uvijek kažem " obzirom da VI svi znate više od mene, dajte da ja sebi prvi izaberem štene!!! Kažu mi MALO MORGEN!!! zagi

STARI AVDZIJA:
Evo upravo ugledah ovu nažalost lošu novost.Znam Slobu znam da je izvrstan ljubitelj i praktičar sa psima,izvrstan lovac i uzgajivač super, momak i mogu reći da mi je krv od muke udarila u glavu a pogan u ljudskom obliku nepodnosim i mogu reći da i se i meni slično namješta,već mi je veliki rizik i slike postavljati na forumu i prezentirati pse.Žao mi je zaista psa koji nije preživio nadam se da će ostali uspjeti da prežive i oporave se što od srca želim.Kapijeva kčerka se izlagala u Srajevu u razredu beba i divna je barakušica već je vidim u "zagrljaju" moga Brke dok odrastu pa mi Sanel doše ko prika.
Javi nam Miroslave je li ide sve dobro sa Slobinim psima.

STARI AVDZIJA:

--- Citat: SEJFO - 27. 09. 2009. 21:34:55 --- Ako Ređžoni pročita... opet sam najebo!!!!! hao hao
Ja kad se zezam sa kolegama, ja uvijek kažem " obzirom da VI svi znate više od mene, dajte da ja sebi prvi izaberem štene!!! Kažu mi MALO MORGEN!!! zagi

--- Kraj citata ---
Nešto mi poznata ova"putujuča kancelarija" kod Sejfe  hao hao hao hao hao hao hao hao

kamičanin:
Hvala Redžo na pitanju,opasnost je prošla,ima još malo nesigurnosti pri hodu,ali biće sve OK z2 z2 d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju