Evo listam LV i nemogu vjerovat svojim očima.
76str. od kojih je 23str. reklama 2str.u spomen 2str. križaljka 1 str. vicevi 1 str. lovčevi zapisi 1 str. lovačka kuhinja 1 str. lov slikom 1 str. ugrožene vrste 2 str. savjeti 3 str. svijet prirode i lova 5 str. lovno streljaštvo 2 str. lovačka praksa 1 str kinologija 2 str. obljetnice 4 str. velike zvijeri 1 str. uredaj za nočno motrenje 0,5 str. zaštita usjeva 15,5. str vijesti skupštine lovni uspjesi odjeci 5 str. ministarstvo lovni turizam međunarodna suradnja 2 str. naslovnica sadržaj
Ukratko SRAMOTA u dva mjeseca gospoda su uspjela osmislit 1 str kinologije od koje su pola str slike. Bitno da je pun k... slika i slikica u 76 str 2 poštene teme, promoviraju se nočne optike(pardon uređaji za nočno motrenje) koje su te iste njuške zabranile
nadam se da će za sljedeći broj obradit vabilice (uređaj za prebrojavanje divljači) pa da
sami po sebi
Nek se više odluče hoče li radit ili se nek maknu s „hranilišta“ koje mi punimo.
Na koju stran se okreneš mnoštvo nikad obrađenih tema (Testovi opreme, municije,oružja, Bolesti divljaci, pasa Obrada mesa, Obuka pasa, ispiti, pasmine Načini lova, Sanitarni odstrel itd..)a oni se bave .
Da me se krivo ne shvati nekad je bilo nešta od spomenutih tema ali to je bilo nekad u zadnje vrijeme LV nije perspektivan a zna se šta se radi s takvima.
Po meni LV bi mogao mjenjati ime u “Želje, čestitke i pozdravi“ ili možda "1000 poza jednog harmonikaša"
eh što nema ovakav glavonja
al da rasteže instrument pa da ga "zakeljim"
Bilo bi zanimljivo postavit anketu za ili protiv LV i poslat “guskama u magli“ rezultate mozda se probude mada čisto sumnjam.
Gospodo uživajte u forumu jer za pročitat LV vam treba 5 min na wc-u a usput vam može i poslužit. :laugh:
Pozdrav!