Mislim da se dovoljni pisalo,vrijeme je za neke konkretnije zahvate osim polemiziranjs po forumima,svi smo mi pametni i znamo sto TREBA napraviti a malo nas napravi neki odmak od pukog mlacenja prazne slame ( u tu kategoriju ubrajam i sebe samog),Franjul je nesto barem napravio,kad vi HLS i HSS napisali istovjetan dopis neki quratz bi valjda odjeknuo u medijima...ponavljam,vi koji ste u LU-ama vrsite pritisak prema HLS-u,mi koji nismo u LU-ama nego smo samo clanovi HLS-a mozemo biti u potpisu po mjestu gdje djeluje najbliza LU,u mom slucaju Zabok...
Sportski strijelci moraju jednako vrsiti pritisak prema HSS-u,pa i pod cijenu ne natjecanja.
Kad je interes zajednicki i kad se jednako i s voljom djeluje onda bi trebalo biti nekig rezultata,zar ne?
Sto je lovac ako mu oduzmes pravo na njegov alat i ostavis ga pljunuta obraza nego raubshitzer?
Ako je HLS-u u interesu da od ove zemlje napravi carstvo u kojem vladaju sajla i krivolov onda nek samo gleda nezainteresirano prema ovom problemu,od zemlje u kojoj je stoljecima lovac bio sinonim za gospodina i postenog i plemenitog covjeka,cak visig standarda nego nekih europskih zemalja,ovim zakonom radimo apsolutno ubojstvo neceg sto se gradilo puno duze nego cak i danasnja Hrvatska,zemlja propalih nada i iznevjerenih ideala.