Mislim da ovakvi razgovori i provokacije ne vode nikuda, i da im nije mjesto na ovakvom portalu! Bit će vremena i mjesta da sjednemo i kroz druženje pokažemo ko šta ima od pasa i koliko zna o kinologiji.
Nije ni pravedno kad se napada i provocira nekog, tko pokušava ukazati na greške i propuste koje se nebi smjele dešavati.
Morate shvatit da neki od nas imaju po stotine Ispita i utakmica u nogama, al i u đepovima! Mi se bavimo kinologijom, volimo naše pse! Kad se vratimo sa Ispita ne zabijemo psa u boks ili na lanac, on je ČLAN NAŠE OBITELJI.
-kad si evidentno najbolji na Ispitu, a neki te sudac stavi u III.nr. jer je on sudac, a nekoj pič.... u štiklama da I.nr. sigurno da si ljut.
-kad na Ispitu trebaš pobjedit na divljoj svinji jer ti je pas opet najbolji, al unaprijed znaš da su vodić i sudac iz istog sela, opet pušiona!
-kad imaš najtrofejnijeg psa u Hrvatskoj, a nekakvog osrednjeg psa HKS šalje na Svjetsku izložbu, opet si ljut!
-kad Vidiš da je kod nas sve jadno, odeš van! Kad tamo još jadnije!
kad kreneš sa psom u lov. Hrpa pasa i lovaca, nakon lova svi te pitaju, šta tvoj stalno laje, pa naši laju samo kad vide divljač. Psi im se nisu ni pomakli od noge za vrijeme trajanja lova, a kamoli zalajali!Opet si ljut jer vidiš da ni tu nema inteligencije, a kamoli znanja!
-kad saznaš da svi ti psi imaju položene Ispite i pare kuje, a položili su ih kod istih onih več navedenih sudaca!
-da ne spominjem da njih šest zajedno nemaju osam razreda osnovne škole, al sve znaju o lovu i kinologiji, ne samo da si ljut več si i tužan kad skužiš sa kakvim jadnicima imaš posla
I na kraju dođeš na jedan internet portal, koji bi trebao biti jedan od načina educiranja lovaca i kinologa, gdje bi trebali razmjenjivati iskustva i potaknuti druženje, što je za mene i bit svega ovoga!
A kad tamo opet....