Ja najviše volim da mi meso trune u mojem trbuhu i mogu vam reči da kad odstrelimo kakvog srnjaka ili nešto drugo, obavezno odmah pripremamo neku klopu od njega i ništ mu ne fali. sve skrešemo do dna lonca, po koju litru vina i svi zadovoljni obično odteturamo kući u sitne sate. Pa čemu onda filozofirati da li treba jesti trulo ili zdravo svježe meso. Da li se to odnosi samo na meso divljači? Meni je na primjer fino meso i divlje svinje a bogami i domaće. Još nisam čuo da je netko zaklao domaću svinju i objesio ga u neku šupu da tamo visi jedno tjedan ili dva dana, pa da se onako fino izmiriše, pa si je onda išao pripremiti fini paprikaš od nje. Koja je razlika?! Zar je divljač stigla iz svemira pa treba nekakav poseban tretman da bi prošla kroz naš "osjetljivi" probavni trakt?! Opće je poznato da ako čovječja jedinka pojede trulo meso postoji veliki rizik od raznoraznih crijevnih i drugih bolesti a u najmanju ruku če se kvalitetno "pročistiti" s preda i od pozadi. Čemu onda filozofije okolo toga? Ja ću i dalje sa mesom postupati kako je gore navedeno pa dokle bog da.
Pa ako ti znaš bolje pozovi nas na probu.Rado ćemo se odazvati, pa još koja litrica uz to ... gdje bi nam bio kraj?!
Meni je i ovak čist u redu,al eto ima nas svakakvih. A što se tiče poziva ja sam samo "probao" kako dišeš,i ja bi tebe ipak pozvao.