Da se nadovežem na ranije vaše postove... evo primjer i ja tražim LU u koju bih se mogao učlaniti ali je stvar u tome što recimo kod mene u društvu nema lova na sitnu divljač (jednom godišnje organiziraju lov kod prijateljskog društva i to je to)...
Mi naime nemamo lovište kao takvo nego djelujemo u parku prirode medvednica, revir I u kojem obitavaju svinje i pokoji srnjak....nema lova na krmaču,vepra iznad 90-100 kg (eventualno 1 godišnje), samo nazimad i to nedaj bože nazimicu odstrijeliti...u društvu nas je oko 50 tak od toga maximalno u lov idu 14 tero ljudi (nije da ne žele nego nemaju volje lovit po ovim pravilima) za radne akcije slična situacija...(ne velim da i ja ne izostajem ali u današnje vrijeme izostat s posla radi radne akcije u društvu koja je u tjednu mislim da baš i nije pametno)... tako da večina mlađih idu u lov u druga društva kao gosti (ja također) i to vikendima... znam da situacija nije bajna nikome i da su članarine velike(hvala bogu kod mene nije i na rate je) ali mišljenja sam da ako već i platiš 2500-3000 kuna godišnje za članarinu i sudjeluješ u radnim akcijama onda nevidim razlog zašto nebi i lovio...
DAKLEM ZAKAJ SAM OVO I PISAL a skrenul sam s teme :)
Tražim lovačko društvo/udrugu koja prima članove a u lgo ima fazansku i ostalu sitnu divljač ako takvo društvo postoji...
ako i nema zanima me dali i koja društva organiziraju lov za goste tipa platiš,loviš i vidimo se idući put...
unaprijed velim da me ne zanimaju lovovi tipa Zelendvor gdje moraš fazana šutnut nogom da se digne a i za to mu treba pista za zalet od cca 20 metara, niti me zanimaju nikakvi atraktivni lovovi na trofeje bilo kakve....
ZNAČI samo pernata divljač me zanima jer za visoku dlakavu divljač imam rješenje...
HVALA LIJEPA NA ČITANJU :) komentari nadasve dobrodošli....MOŽE I NA PM...
L.P KUKI