Bojim se da nas sve manje više čeka ista sudbina što se zakupa lovišta tiče.
Lov je danas postao unosan posao i to ne samo u nas nego svugdje okolo. Naravno da treba dati prednost domicilnom stanovništvu koja obitava na području gospodarenja, ali to u nekoj skoroj budućnosti neće više biti praksa.
Pitanje krivolova nikada nećemo moći riješiti do kraja ako se ne ulože ZNATNA financijska sredstva u vidu kamera za kontolu lovišta i više lovočuvara koji bi 24 sata obilazili teren. Tko bi tada mogao platiti lov u takvom lovištu čiji bi godišnji izdatci samo na očuvanje vjerojatno daleko premašivali cijenu samog zakupa lovišta. I sam sam član u jednom lovačkom društvu gdje se svako malo čuje ''E kak je nekada bilo''. E gospodo, bilo, prošlo i ne smijemo živjeti u prošlosti jer će nas pregaziti budućnost. Lov je postao skup HOBI, i neka mi ne zamjere drugi na ovoj riječi, ali to je tako. Moja tri poznanika su isto tako osnovali LU i pokušali doči do nekog pristojnog lovišta, ali takvih više nema jer su sva već u zakupu, a ona koja i nisu treba dobro razmisliti zašto je tome tako. Tko si može priuštit da investira nekie ozbiljnije novce na rok od 5 do 7 godina taj neka i razmisli o tome, a sve ovo ostalo je mlaćenje prazne slame.