Ma nepustam ja u taj gater gdje ih vepar slaze na kamaru a ni u ostale( za mene gater nije niakvo mjerilo jer sam gledo dosta kerova koji u gateru razvaljuju a u prirodi cista nula a tako sam gledo da u prirodi razvaljuju a u gateru ni da pogledaju u DS gater napravi hrabra kera pogotovo gdje je pitoma postala DS stvorimu laznu sliku DS i onda ga popusi u prirodi tako da bjezim od gatera sto dalje to bolje), nego sam rekao da ima u mojoj blizini gater gdje je takav vepar gdje dovodi dosta lovaca i svaki koji nije doabr svinjar nije dugo bio ziv
tako da je dosta mladih pasa nastradalo bezveze al opet i ako bi pusto volio bih u gater gdje je Ds opasna pa i ako ga malo zakači nema veze
bolje nego da pusti da jase na njoj. A to da imate dobre svinjare nema razloga da nevjerujem čim drzite brakove
za lov nisam spreman posto sam u obavezama do vrata nemam kad ni ovdje u svoj teren da odem ako mi vjerujes, a otice se bice i tog vremena
. Da nebude nesuglasice ja cjenim brakove i NLT ekstra dobri psi mada sam vec rekao žao mi ih je posto ih srcanost sahrani pogotovo NLT ima tu prednost višu. A i gonice isto volim i njih drzim u boksevima istrijanere i posavce pretezno, na kraju za mene je svaki pas ekstra i dobar koji se dobro nauci i koji hoce da radi tu terenu ber razlike na rasu samo sto više preferiram nisku nogu