ha moj pajdo meni drago u pogon pa tako koristi imaju oni na busijama(štandu)a i ja ponekad okinem na d.s.mada s godinama dajem prednost mlađim ili lovcima s manje uspjeha,zeca nisam preferirao dugo mada u posljednje vrijeme mi sve draži nešto taj lov na nisku divljač kao nekada ranije kako sam lovio nekako mi manje opterečenja s tim a vjeruj da sam se i zamorio s tim grupnim lovovima s pogonom jer su mi dugo visili na grbači kao lovniku(lovovođi)posebna je priča s kakvim se tu hajdukanima moraš varakati u vremenu i prostoru iza 95 god.Idem i na d.s.a vjeruj da mi je sada stalo više da ovu svoju najmlađu kujici izradim dobru zečarku a vidječemo i šta ona ima za "kazat".Kako mi je prostor za obuku pasa blizu kuće tu nađu lisicu,zeca,jazavca i rade i kondiciono se održavaju ali bez lova, lov i obuka na d.s. je u drugim lovištima i samo ponekad 1do 2 puta godišnje u gater(čisto da se ispucaju) kad sene lovi d.s.tako koji imaju sami želju za rad na d.s.onda mu i omogučim intenzivno.Jako,jako puno uživam u radu pasa i sam odstrijel me zanima više koliko zbog njih.