Evo nekih "kultirnih citata" našeg kolege Celet-a :Citat: antoniog - Listopad 31, 2010, 13:18:36
Cele ,ja neznam šta ti očeš da kažeš ,pa ti si ocijensku listu postavio javno da svi vide i da je komentarišu .A da nisi to htjeo nebi ju niti postavio .
A ,to što ti očeš uterat Deanu,čovijeku koji je vodio i organiziro ovaj ispit, to je tvoj problem .
to mi je prvi ipo,i neznam kako se boduju psi,a ti uteraj deanu ako hoćeš i nedotići me se više i nemoj bit bezobrazan i pokvaren,tolko od mene i neću uopće više da sudjelujem u ovim vašim gadostima,moj pas je to položio i pošteno dobio kolko je zaslužio i ja nemam razloga da bilo šta sakrivam od bilo koga
OdgovorOdgovor Citirati ovo u OdgovoruCitat: Pretplata na ovaj ForumObavijest
5 Lovna kinologija / Izložbe i utakmice / Odg: IPO JAMARI : Listopad 31, 2010, 13:06:58
Citat: antoniog - Listopad 31, 2010, 12:50:31
Ocijenska lista sa IPO vinkovci .
da te pitam šta ti imaš s mojom listom i ko ti daje za pravon da to stavljaš,ostavi se čorava posla ja te lijepo molim jel nismo kako se kaže zajedno ovce ćuvali i nemoj prčkat po mome,nadam se da si pametan i da shvačaš kad je dosta
6 Lovna kinologija / Izložbe i utakmice / Odg: IPO JAMARI : Listopad 31, 2010, 13:02:01
Citat: Fruky - Listopad 31, 2010, 12:50:30
Cele oprosti ali ja iznosim samo činjenice i želim dokazati da sam u pravu što mi vas većina to osporavate.
Postavio sam pravilnik u kojem sve lijepo piše i koje ocjene pas mora dobiti da bi bio u prvom razredu. Vratimo se na IPO u Jankovcima gdje je Stipin Oskar imao 158 i bio u trečem nagradnom razredu radi oštrine 2,5 a ima bodova za prvi nagradni razred.
ja samo neću da se prelama preko mene bilo šta,rješavajte sve što imate al bez mene,moj pas što piše to je i zaradio,a nisam mu ja ocjene piso i nemoj me se doticat,jel sad je prevršilo svaku granicu ljudskosti i gadi mi se to sve
7 Lovna kinologija / Izložbe i utakmice / Odg: IPO JAMARI : Listopad 31, 2010, 12:46:58
Citat: Fruky - Listopad 31, 2010, 12:20:18
http://img709.imageshack.us/i/img001md.jpg/Zahvaljujem celetu što je postavio ocjensku listu sa ispita pa ja ne moram postavljati od drugoga psa, jer i na ovoj je vidljivo da ispit nije bio regularan i da pojedincima nije poznat pravilnik kako oni tvrde pa vjerujem da će ovaj pravilnik biti na mojoj strani i dokazati o čemu ja pišem. Ovo je jedan dokaz o nepravilnosti ispita i ima ih još.
Pitanje za moderatore, da li se ovdje čitaju samo moji postovi. Baniran sam zbog poticanja na svađu i ne pisanja o temi.
Molim vas da mi pročitate gdje sam ja i jednom riječi spomenuo ime Ivice Boškovića, gospodin se nije ni predstavio i vi ne reagirate, gospodin napada mene vi ne reagirate, i dotični gospodin napada većinu terijeraša sa riječima da trebamo potražiti psihijatra i vi ne reagirate. Tako da vam to nije razlog zbog čega želite mene banirati i znam tko stoji iza moga baniranja pa gospodo izvolite.
ja bi gospodina frukija zamolio da me zaobiđe u širokom luku i da nerješava svoje osobne probleme preko mene i mojih pasa,hvala unaprijed.
Odgovor