draganco nije to uopce losa ideja jer na kraju bit je slo zadrzati sto duze i da se topi stalno ali polako.
U biti uz malo maste moze se napraviti sve i tako jednostavno,ko sto kazes u 3-4 reza i gotovo.
Vidio sam u Dortmundu na sajmu jednu malu STHIL pilu koju koriste umjetnici za obradu drveta. Ma ludnica je i mozes napraviti rezove i oblik kakav zelis na brzinu. Ove koje sam ja koristio nisu lose ali nesto manja pila i ostra kratka vodilica je idealna.
Probao sam odozgo u panju izrezati obrnutu piramidu i zatim prorezati kroz panj 1-2 reza tako da dotaknem samo vrh te "piramide". Sol je trajala stvarno dugo.
Kad nisam imao grumen soli znao sam u solista staviti kuhinjsku sitnu sol zamotanu u krpu. isto je bilo uspijesno.
Znao sam primjetiti i vjeverice ujesen oko solista pa sam znao malo zira ili ljesnjaka protrljati samo malo u soli. To su radije jele nego ovaj obican. Valjda kao i mi pistacije i kikiriki
Zec se isto zadrzavao cesto oko solista medjutim vec nakon 2-3 dana primjetio sam tragove kune
Zanimljivo je koliko toga se dogadja oko solista medjutim to znaju i lovci koji vole meso pa onda cesto ode sve u k.... jer tamo odstreljuju