Autor Tema: Memorijal dr.Nikodem Gudac  (Posjeta: 2697 vremena)

Offline skyangel

• K 1000
  • DEFENDER RULZ!
Odg: Memorijal dr.Nikodem Gudac
« Odgovori #15 u: 11. 09. 2007. 11:04:51 »
pa cvetko je bilu komisiji za diskvalifikaciju lol. i te gluposti o službenoj municijiččč ma daj molim te. municija može bit od čure ili pere, dok god je 24 g trap, dobra je. zakaj na državnim streljačkim ili mečunarodnim natjecanjima onda nema službene municiječčč zato kaj je to BS kako bi se promoviralo odnosno potrošilo novce na municiju hrvatskih proizvočača. ne velim ja da nije kvalitetna, no neki smo naučeni na neku municiju i ne želimo pucati s drugom.

Offline SSG

• K 2000
  • Da je pas čovjekov prijatelj, mišljenje je čovjeka
« Odgovori #16 u: 12. 09. 2007. 13:45:17 »
pa cvetko je bilu komisiji za diskvalifikaciju lol. i te gluposti o službenoj municijiččč ma daj molim te. municija može bit od čure ili pere, dok god je 24 g trap, dobra je. zakaj na državnim streljačkim ili mečunarodnim natjecanjima onda nema službene municiječčč zato kaj je to BS kako bi se promoviralo odnosno potrošilo novce na municiju hrvatskih proizvočača. ne velim ja da nije kvalitetna, no neki smo naučeni na neku municiju i ne želimo pucati s drugom.

čijom se onda municijom smjelo pucati.Pretpostavljam po tvom postu da je to M90 ččč d7
Užasno osjećam ovu krizu. Vozim auto bez krova, pijem staro vino, jedem pljesnivi sir..

Not to open the hunting season on the pretext that there is no game would be as if one gave up celebrating Christmas because there was not enough snow to go by sleigh to midnight Mass.

Offline skyangel

• K 1000
  • DEFENDER RULZ!
« Odgovori #17 u: 13. 09. 2007. 10:20:49 »
stvarno je bilo teško zaključiti jeldač hehehe  ;D

Offline gogo3006

• K 1000
  • What are you looking at, punk....
« Odgovori #18 u: 13. 09. 2007. 10:52:12 »
mi smo imali prvenstvo zagrebačke županije za državno sad prije 2 tjedna. znači to je u organizaciji LS zag. žup. i lovnih ureda. No usprkos tome, htjeli su naplatit SLUŽBENI TRENING lovcima zamisli! znači oni te zovu da ih predstavljaš, ne samo da trošiš svoje privatno vrijeme za njih, več moraš i platit da bi sudjelovao. ma to nek si zguraju vrit! mi nismo htjeli platit. a organizacija je bila tak dobra da si po seriji dobio samo kutiju patrona "službenih", a sa neslužbenima nije bilo dopušteno pucati. čak je 1 sudionik bio diskvalificiran jer nije upotrebljavao samo službenu municiju. na pitanje, pa kak da ju upotrebljavam kad sam dobio samo 25 patrona, a treba mi 30 dobio je odgovor, pa trebali ste kupiti dodatne lol. smijeh živi. iduče godine uopče ne idem...
[/quote

Ne postoji "službena" municija. Municija bilo kojeg proizvočača može se koristiti ako zadovoljava kriterije ISSF-a. A delegat natjecanja može izvršiti kontrolu streljiva tako da uzme jedam primjerak od strijelca i pošalje ga na provjeru.
Ako želiš bit sritan jedan dan, opij se,
ako želiš bit sritan misec dana, oženi se
a ako želiš bit sritan cili život,
BUDI LOVAC

Offline skyangel

• K 1000
  • DEFENDER RULZ!
« Odgovori #19 u: 13. 09. 2007. 13:05:28 »
gogo to vrijedi za sportsko streljaštvo oduvijek i zauvijek. trenirao sam godinama pa znam i ja to. zato smo svi i ogorčeni sa lovačkim prvenstvom. naime u pravilniku za prvenstvo je istaknuta ta službena municija. točno ta i nijedna druga. i lovni uredi su dužni osigurati municiju za trening točno tu, a savez za natjecanja... s tim da dobiješ jednu kutiju municije za 15 goluba što de facto ako se zainatim, nije dovoljno za jednu seriju!

Offline gogo3006

• K 1000
« Odgovori #20 u: 13. 09. 2007. 13:16:11 »
To nije u redu. netko tu grabi masnu proviziju.... >:( >:( >:(
BUDI LOVAC

Offline skyangel

• K 1000
  • DEFENDER RULZ!
« Odgovori #21 u: 13. 09. 2007. 13:16:28 »
lol čini ti se...

i još nas rade budalama tamo, pola nas je aktivnih sportskih strijelaca, a bilo nas je bome dosta i sudaca, jedan i mečunarodni čak no mogli smo se frigat svi skupa...

Offline gogo3006

• K 1000
« Odgovori #22 u: 13. 09. 2007. 13:28:44 »
i kod mene je tako, uvijek će toga biti da neka manjina može   :-X  večinu.  Zato ja mnogo manje se aktivno natječem. više ću se posvetit lovu  :D
BUDI LOVAC

Offline Nikola

• K 1000
    • LD "JELEN" Divuša
« Odgovori #23 u: 13. 09. 2007. 23:24:27 »
gogo to vrijedi za sportsko streljaštvo oduvijek i zauvijek. trenirao sam godinama pa znam i ja to. zato smo svi i ogorčeni sa lovačkim prvenstvom. naime u pravilniku za prvenstvo je istaknuta ta službena municija. točno ta i nijedna druga. i lovni uredi su dužni osigurati municiju za trening točno tu, a savez za natjecanja... s tim da dobiješ jednu kutiju municije za 15 goluba što de facto ako se zainatim, nije dovoljno za jednu seriju!

U kojem pravilnikuč Kod nas se na Kupu SMŽ pucalo s  B&P..
Meni se čini da to ovisi o tome koja je linija u pitanju .. Ruda ili Bozic

Offline skyangel

• K 1000
  • DEFENDER RULZ!
« Odgovori #24 u: 14. 09. 2007. 09:48:35 »
sa božičem nikad nije linija u pitanju. jednostavno je B&P kvalitetniji prema ja ko puno strijelaca, a božič ga nudi po jako pristupačnoj cijeni, zato je preferabilniji... a kaj se tiče rude, tu bi se več moglo pričati o "linijama"...

Offline fazan

• Moderator
  • K 3000
  • Živim da lovim
« Odgovori #25 u: 14. 09. 2007. 10:06:08 »
Dražen je vrlo korektan i ne petlja!
Hrvatske Domovine Sin.

Offline Nikola

• K 1000
    • LD "JELEN" Divuša
« Odgovori #26 u: 15. 09. 2007. 01:05:55 »
Ja sam htio reči da nema "službene muncije" u pravilniku, več to ovisi od saveza do saveza gdje nabavlja streljivo... Osobno nemam ništa niti protiv jednog niti drugog.. Dapače... I od jednog i drugog smo kupovali trap streljivo, a kod Dražena sam kupio prsluke za svoju streljačku sekciju kada nisam nigdje mogao kupiti 6 istih komada u HR.. i da kod Dražena sam kupio jednu pušku...
Dražen  d4
Ruda  d4

Offline medo

• K 3000
  • *
  • Metaka, pusaka i sexa nikad dovoljno......
    • Hunting Agency
« Odgovori #27 u: 16. 09. 2007. 21:01:50 »
Fazan svaka ti cast sto pomazes deckima i podupires MHLS. d4
Zalosno je da organizator-predsjednik nije napravio nista osim poziva ali nije isao ni u Maariju Bistricu stoga opravdanja nema.Njegovi su podaci na portalu bili u vezi oba dogadjaja tako da je ovo zalosno.
Lovacki kodeks je prije svega drzati se RIJECI i druge nema. Zalosno je da se MHLS  ,buducnost HLS-a, blamira zbog loseg vodjenja. Nadam se da ce se netko ispricati svima i naci nacina za iskupljenje.
 Sluzbena municija na natjecanju postoji samo onda ako je organizator natjecanja i pokrovitelj ujedno i proizvodjac streljiva.Sluzbena natjecanja imaju zakone ali municiju strijelac sam bira jer vecinu strijaleaca sponzorira neki proizvodjac. U HR nazalost sumnjam da toga ima ali izvan RH je takav slucaj.Kako se bore strijelci tako i proizvodjaci i prodavaci te sponzora se lako nadje,a natjecatelju je sve osigurano.

Offline Mali Matek

• K 500
« Odgovori #28 u: 16. 09. 2007. 21:11:50 »
medo slažem se s tobom oko streljiva
kada sam tražio sebi sponzora rekli su mi napravi vrhunski rezultat pa možemo razgovarati tj. 110/125

Offline medo

• K 3000
  • *
  • Metaka, pusaka i sexa nikad dovoljno......
    • Hunting Agency
« Odgovori #29 u: 16. 09. 2007. 21:25:15 »
medo slažem se s tobom oko streljiva
kada sam tražio sebi sponzora rekli su mi napravi vrhunski rezultat pa možemo razgovarati tj. 110/125
Pa vrhunske strijelce prave sponzori jer ti daju lovu,streljanu i municiju da pucas dok ne postanes najbolji.Isto je i sa puskama. d4
Nasi nemaju nekih vizija :(