Cestitam! Mozda bi tema bila zanimljivija ako bi se dodalo malo detalja...opis terena,duzina potrage,sa cim je pucano itd....inace nema neku vrijednost.
Svaka čast prijatelju ,ali je vrhunski .Dali još uvijek plačaju 500 eura po nađenom jelenu ili su smanjili tarifu ?[/quote Koja sam ja budala kad se vučem za psom po grmlju i brdima i na kraju kažem pamti pa vrati, ako se vozim malo dalje mi daju 20€ Gdje je takva tarifa da se uguram za jednu potragu pa da Alfi dobije GPS za nagradu
Samo ti reci šta je bilo, ne sekiraj se za one koji misle da lažeš, takvi su samo ljubomorni , tu smo da izmjenjujemo iskustva i učimo se jedni od drugih, ni mojoj priči da je srna bježala pred psom 15 km sigurno netko ne vjeruje ali tak je bilo
Možeš ti reći da sam mu ja postavljao krvnu potragu.A ja neću reći što je rekao Schidli u Sloveniji kad si ga vodio na krvnom tragu.
Dejane ima ljudi u nas koji imaju toliko potraga samo se za njih baš nezna, a za forume baš i nemaju vremena. Ima čovjek u Slavoniji koji skoro svaki drugi dan ima po koju potragu!Inače svaka čast Dik-u!
Citat: mrki - 25. 09. 2012. 22:20:08Samo ti reci šta je bilo, ne sekiraj se za one koji misle da lažeš, takvi su samo ljubomorni , tu smo da izmjenjujemo iskustva i učimo se jedni od drugih, ni mojoj priči da je srna bježala pred psom 15 km sigurno netko ne vjeruje ali tak je bilo srna bjezala 15 km stvarno treba razmijenit iskustva , mozda se nesto i nauci ......
Citat: madhunter - 06. 11. 2007. 17:27:00Dejane ima ljudi u nas koji imaju toliko potraga samo se za njih baš nezna, a za forume baš i nemaju vremena. Ima čovjek u Slavoniji koji skoro svaki drugi dan ima po koju potragu!Inače svaka čast Dik-u!Ako netko zna ovog čovjeka volio bih ga upoznati. Hvala unaprijed.