Druženje je otprilike teklo ovako.
Prije 8 smo se svi našli na dogovorenom mjestu, te popili kavu. Nakon kavice smo krenuli u lovište do terena gdje ćemo postavljat tragove. Kad smo došli do terena, odlučili smo ga malo obić, da vidimo koliko ima livada, šuma, kakva je vegetacija uopće, te da gosti upoznaju malo lovište u kojem ja pokušavam lovit. Nakon 10-15 minuta hoda, na naše čuđenje, malo poslije 9 sati u jutro smo uspjeli dić 3 komada DS! Koje su se lijeno prebacile sa brijega na brijeg. Našem oduševljenju nije bilo kraja. Vraćamo se do auta, gdje Dik iz auta vadi svu potrebnu opremu za izradu krvnog traga, te nam daje kopirane pravilnike za utakmicu na krvnom tragu koji vrijede u Sloveniji. Povlačimo 4 traga, te nakon toga sjedimo i družimo se satima.
Prvo je Dik pokazao kako bi to trebalo izgledat, te nam je sve demonstrirao s svojim NLT Bacom. Nakon njega smo mi trojica pokušali izraditi svaki svoj trag. Bilo je uspješno za sve! Psi su pokazali afinitet pre toj disciplini, a mi smo se iznova uvjerili koliko je to teško!
Do idućeg druženja, želim svima dobru kob! Te se želim zahvalit madhunteru za prase i krv, Diku kao instruktoru, te Robiju koji nam je pomagao i poklonio alate za sjećanje na ovo druženje!
Sve je bilo za pet!