Optika je super performansi barem po onome što ekipa vani govori o njima. Zlobnici koji će pisati članke tipa "što će ti mogućnost podešavanja paralakse na širokokutnoj optici" neka pogledaju kroz kojeg Swarovskog 1-6 pa će postaviti pitanje "Zasto Swar to nema?" Zato jer nije Deon!
A sto se tržišta tiče dobar proizvod će do svojih kupaca lako doći. Da nam je netko prije x godina rekao da rumunji rade vrhunske optike ili dalekozore što bi mu rekli? Plati i ne
Dolaze neki novi klinci....
Pošto se osjećam prozvanim, moram reći da ostajem pri svojoj tvrdnji-što će ti štelanje paralakse na optici kojom se puca maksimalno do 100 metara, najčešće na 10-30. Optika koja potpuno zadovoljava potrebe pogonskog lova svojom veličinom,robusnošću, končanicom i performansama je npr leupold 1-4x20 koji se može dobiti za 200-tinjak eurića i nikad nisam imao potrebu za štelanjem paralakse jer je na tim udaljenostima potpuno zanemariva.
Neznam za vas , ali ja volim na lovačkoj pušci nešto bez puno điđi-miđi- netreba mi poštelavanje paralakse i mogućnost korekcije bez skidanja poklopaca, pogotovo ne na optici za pucanje na blizu
ili možda vi lovite na meni potpuno nepoznat način, pa imate vremena poštelavati paralaksu i vršiti korekciju dok svinja trči
Ja nisam u niti jednom trenutku rekao da su to šrot optike, vjerojatno imaju mnoga dobra rješenja, ali po mom mišljenju,a uostalom i samo ime-Tactical nešto govori, nisu možda najsretnije, najuniverzalnije, a bogami ni povoljno rješenje za lov.