Evidentno je da upravo ti potenciras stvari koje si cuo,o kojima u stvari malo znas.
pozdrav od velikog i vanstandardnog Ry
Da se ovo nebi pretvorilo u čika Rajkovo i moje prepucavanje jer iz drugih foruma imam to negativno iskustvo.
Daću samo ova objašnjenja.
U ŠVAJCARSKOJ živim i radim već duže vreme,a i bavim se sportskim streljašvom u istoj.
Poznajem lično generalne uvoznike za: Browning oružije, Beretta oružije i Fabarm oružije,Takođe lično poznajem generalnog Zastupnika za FRANKONIA Artikle i ne vidim zasto bi imali koristi da me lažu.
Drugo moj dobar prijatel je kod tog Generalnog Zastupnika FRANKONIA prošle godine u Maju poričio LEUPOLD optički nišan 3-9x50 VX-II Matt i čekao ga je do Oktombra meseca .
Treće ja sam 2006 godine poručio kod generalnog uvoznika za FABARM Fabarm AXIS i čekao sam je blizu 4 meseca.
A mogao bih ti reći i za Američke artikle koliko se čekaju ako ih nema u EVROPSKIM Lagerima i ako se moraju poručiti da stignu direkno iz AMERIKE pošo sam i sa tim imao ličnog iskustva,do duše nije oružije.
Tako da čika Rajko ja ne pričam šta sam čuo već ono o čemu sam imao preilike da se lično susretnem.
Ja sam doduše mali ,ti me nazva i KRETENOM I TO NA OVOM FORUMU ako me pamćenje dobro služi,a jedan urednik nekog drugog FORUMA mi reče i da sam BESAN.
Ja nikoga nikad nisam lično vređao, i pričam čisto realno o onome što znam, pa kome se svidi svdi.
Isprobao sam dosta optičkih nišana lično kao njihov vlasnik i smatram da mogu dati neki svoj sud o njima.
Totalno
Izvinjavam se svima a možete i obrisati ovo ako smeta nema nikakvih problema sa moje strane.
Pozdrav Goran