pozdrav svima. nakon što sam duže vrijeme sudjelovao u forumu na načim da sam samo čitao vaše savjete i rasprave o optikama napokon sam se odlučio prijaviti tj. registrirati. strastveni sam ljubitelj lova, nažalost, još uvijek nemam dovoljno vremena za to. međutim, kako se to pučki kaže, polako se organiziram, te sam si u dogledno vrijeme odlučio kupiti novo oružje. naime do nedavno sam imao karabin call.30-06 (puškarna kranj) koji je nažalost dao svoje prošavši kroz bog zna što. i da ne duljim spomenuti karabin sam umirovio, a sebi sam odlučio kupiti novi karabin i na njega staviti novu optiku. zahvaljujući vašim savjetima, međusobnim polemiziranjima itd... i nakon mog dugog razmišljana odlučio sam se za nikon monarch gold 2,5-10x50. karabin ću opet uzeti u kalibru 30-06 samo se još moram odlučiti za proizvođača. uži izbor je spao na cz ili čz jer gledajući omjer cijene i kvalitete to je broj cipele koja ide na moju nogu. kao što rekoh ne žuri mi se i hvala vam svima još jednom svima jer se neću zahvaljivati nikome ponaosob da nebih se netko uvrijedio ako ga slučajno zaboravim.