Imam namjeru kupiti novu optiku za karabin Crvena zastava 30-06.Razmišljam između Carl Zeiss Victory Diavari 1.5-6x42 T i Swarovski Habicht PV 1.5-6x42 L.Kakva su vaša iskustva i kojega predlažete s obzirom da ću ga najviše koristiti za lov svinje i srne.Koju montažu izabrati, neke kolege mi predlažu taliansku švenk montažu, košta cca 200 eura?PS. Novi sam na forumu, moje pitanje se nekako zaključalo, a neznam zašto se to dogodilo ni kako ga otključati zato molim pomoć da ne ponavljam grešku ako sam nešto krivo učinio.
Kolega da ti kažem iskreno i ne pitaj nikog više ovo sam pročitao i naučio na forumu!!!:-obje optike su ti vrhunske i tu nema dvoumljenja!odi u prodavnicu i izaberi bilo koju i nećeš se pokajati nikad!-vidi prema sebi- prema oku koja ti bolje leži i to je to! to su ti dva nova mercedesa različite boje-ako ne idemo u krajnosti-obzirom da si početnik!Ovo će ti potvrditi ono koji se razumiju u optike!!!
Da se vratimo na optike, meni se više sviđa Zeiss, ali većina preporuča Swarovskog što me potaklo da čujem Vaša iskustva i spoznaje.