Ak za tebe nije lova 12000,00 kunica pa na više onda imamo jako različite pojmove o novcu! Ak ti netko prijateljski nudi polovnog Swara ili Zeissa za 5000,00 ili 6000,00 onda ili je tehnologija potpuno zastarjela ili je negdje opal! Nadam se da znaš da današnj Zeiss nije nasljednik K. Zeissa iz Jene! Kao lovac bi trebal znati da kune zlatice ne žive u blizini ljudskih staništa, već samo kune bjelice!
P.s.drago mi je da znaš kak je kunica zvjerčica!
gle koliko pitanja i pretpostavki na jednom mjestu , toliko nesigurnosti... ko`da smo u 16-toj
kaj se tice kuna onih 12000 , je to nekakva lova koju zdrobis u tjedan dana godisnjeg,a za onih 5-6000 i jos samo, samo malo mozes dobiti i novog Zeissa sa friskom tehnologijom
zasto pretpostavljati jednog Taska Swaru ili Zeissu??, kad je pitanje ionak bilo Swarovski ili Zeiss,za Tasko imas otvorenu temu pa napisi nesto ako izvor zna , ja ga imam i nikome ga ne preporucam!, a imam i Swara doduse polovnog ali ipak on novog Taska lagano popapa za dorucak.
ps.kunu bjelicu sam mogao uhvatiti za rep i baciti preko krova da sam htio,no ipak sam joj se smilovao jer smo se gotovo uvjek sretali u proljece (....)sto ucinila bi ti? ali pri pomenu Kune Zlatice sav se najezim ..da se sa tom zvjercicom sretnem oci u oci.. (kad ona ono lovi?)