Da otišli smo daleko,...
Držim da prvo moramo razjasniti neke stvari, a to je da;
- Z6 i slične optike te klase su vrhunske optike koje bi svatko tko je pravi lovac poželio.
- Isto se odnosi i za oružje.
Na žalost, bez da se neko uvrijedi, naše mogučnosti su opčenito loše pa tako i u lovu ograničene da se zadovoljavamo proizvodima srednje klase.
Mislim da ne treba omalovažavati ni jedan proizvod i kao što hunter kaže "svaka je puška ubojita,.." to sasvim stoji a ni onaj koji ima skupocjenu odječu i oružje, ne treba ga gledati sa prezirom nego dapače vidi, probaj, komentiraj,...
Svi mi možemo skupiti za novi mercedes, ali treba ga i održavati!
Druga stvar je, što će nam novi mercedes ako vozimo samo par kilometara dnevno ili nam iskreno treba samo jedan univerzalni auto za po šumi i autoputu.
Ja osobno bi volio imati i R1 i Z6 ali kad malo bolje razmislim, način na koji ja koristim oružje i tereni po kojima prolazim pa na što bi ta puška ličila nakon jedne sezone.
Napominjem da se prema svom mojem oružju odnosim kao prema najskupocjenjem primjerku!
Volio bi da mogu predložiti da se nastojimo držati teme i slušati savjete iskusnijih tako da svi nešto naučimo a ne izražavati svoje stavove koji nemaju nikakve osnove.
Pozdrav svima