Evo da se opet malo uključim. Naišao sam na netu web stranicu sa recenzijama večine hrana za pse ( www.dogfoodanalysis.com ). Koliko vidim hrana je klasificirana od one sa jednom zvjezdicom ( najlošija ) pa sve do premium hrane sa 6 zvjezdica. Ako se malo bolje pogleda vidjet ćete da je većina hrane koja se kod nas nudi na tržištu sa jednom ili dvije zvjezdice ! Strašno! Istraživajući naišao sam na hranu CANIDAE koja po njihovom ima 5 zvjezdica a prodaje je kod nas Veterinarska stanica Zagreb. 15 kg košta oko 300 kn naspram Hillsa koji je puno skuplji. Potrošio sam već 3 takve vreće na moga brakirca i mogu priznati da sam zadovoljan. Ima li još kakvoga iskustva sa ovom hranom ?
Kakva su kuhana pluća, da li netko od vas to daje ?
Ja sam davo kuhana pluča pa psi baš i nisu jubitelji kuhanih pluča ,a to znaju oni koji rade svinjokolje ,da pluća neće da jedu ,jedino ih malo obariti onako napola kuhano .Mom kolegi uginuo Bik pa ga ja raskomado 100 kg mesa i kerove ranim zasad samo sa sirovim mesom ,jer to je govedine ona nema boleščura koje kavih .
Ja koristim Atletic dog za svoje pse. 20 kg nabavljam za nešto manje od 300 kn, a dozira se 10 grama po kilogramu mase. uglavnom, na prirodnoj je bazi, ima brdo vitamina i preporučujem je.