Ajmo znalci pomagajte...Zašto mi prvi metak odleti visoko a ostali idu dobro?Meni smrdi na masnu cijev iako sam desetak krpica provukao kroz nju prije pucanjaMožeš provući i 15o krpica ali ne zaboravi jedno, nikada ni sa jednom krpicom nećeš moći imati dako dobar pritisak na zidove cevi kao što ga ima zrnoUvek ostaje tako malo a to malo........ E sad, imaš dobru grupu po visini ali ti zadnji naslon (ili rame) šeta i zato su se ,,rastrčali,, levo i desno. Inače meta ostavlja utisak da ti ovo možeš mnogo bolje bez obzira što je odličnoSa 100% sigurnosti ti tvrdim da ovde nemaš problema sa kundakom mada je to neko pomenuo. Problem sa kudakom se ne bi pojavio samo kod prvog metka, već bi to bilo drastičnije i učestalije
Uzrok odvajanja tih pogodaka u desetki moze biti i to sto uvek povuces obarac kada ti je vrh koncanice u apsolutnoj nuli sto je pogresno jer tada pogodak nikada nije u samom centru. Koncanica igra levo desno[vrlo malo]opali u toj igri izmedju dva otkucaja srca.
dečki,ova donja grupa je 2.5 cm na 100m,mislim da se s njom netreba zamarati,treba "riješit" prvi metak...ja bi pokušao s odmaščivaćem očistit prije pucanja...
Neznam cime teras krpicu ali nemoj sa njome da ides napred nazad vec ih sipkom i specijalnim drzacem krpice na kraju guraj samo prema napred. Novo provlacenje nova krpica.Cev nemoj samo cistiti vec je odmasti a imas odmascivaca u spreju prsni na krpicu pa lepo odmasti i cev a i leziste metka jer i ono mora biti odmasceno ako zelis dobru grupu.Uzrok odvajanja tih pogodaka u desetki moze biti i to sto uvek povuces obarac kada ti je vrh koncanice u apsolutnoj nuli sto je pogresno jer tada pogodak nikada nije u samom centru. Koncanica igra levo desno[vrlo malo]opali u toj igri izmedju dva otkucaja srca. Probaj tako pa se onda javi sa rezultatom.
Jesi siguran da se nisi malo korigirao nakon prvog pogotka??