ma nema veze ko je piso, ima veze da to lovački magacin objavljuje!
a to je jedino jadno!!!! jeli bar taj naziv DIBRA KOB nisu trebali sramotiti takvim perverzijama!!
meni je to isto da postavio od kuce zicu da se recimo srneca divljac udavi, ili da puca na 600metara! ja nevidim nikakvu razliku u tome!!!
u vecini slucaja ce na slican nacin zivotinja da CERKNE!
nedaj bože da taj kreten puca na 600metara i da rani divljac divljac lezi pati se muci se dere se bori se koliko jakooooo dugoooooooooooooooooooooooooooooo e sad koliko treba tebi sad vremena da naprimjer to popravis vjerovatno nije isto ko kad pucas na 70metara! i to me nemoze niko uvjeriti da ta zivotinja se ne pati????
ako neko zasere iza okidaca!
a sad sta ima takih kretena koji to rade negdje vani negdje u RH,, pa toga ce uvjek biti!!
ko onih koji po auto putu voze brze od dozvoljenog i bla bla bla!
ali taka sranja podrzavat jadno!! za sve lovce!!!!
a sramota i nerespektiranje bilo kakve divljaci!!
nema veze sad ni muflon ni srna ni zec ni šojka!
znaci tu nema nista dobro ni za mladog lovca ni za starijeg ni za iskusnog strelca ni za nista!
ja samo mislim da taki nebi trebali dobit ni lovacki ispit da im se odma oduzme i da ide na psiho test!!!
i kad bi taj od 1000 srna svako pogodio u vatri ja bi ga opet poslo na remont kod psihijatra!¨!!
a sad što ima tako dobrih optika i dobrog oruzija a prije nije bilo,, to je isto sta moj caca nije mogo u ono doba sa ficom voziti 150na sat.,., sad druga vremena moze voziti i tristo sa određenim autom,, ali ipak nemoze sa ficom!!
a da su to strelci neki??? po meni nisu,,, jer hallooo kakvih danas puških ima,,, pa to bi mogla svaka beba da ostreli na 400metara sta bilo...sa stalcima kompjuterima i bla bla....