Lazare sad već počinješ pisati totalne besmislice.
Goran je ovu temu započeo kao bilo koji drugi forumaš i ima pravo na to. Iznio je izričito svoja iskustva ili iskustva njegovih bliskih kolega. Ni na koji način nije nama "Europljanima" (čitaj Balkancima) htio pametovati kako se to radi ili nas poticati da to radimo ili ne radimo. Niti nas je pljuvao ili osporavao na bilo koji način. Prema tome, ne vidim razloga zašto si tako agresivno nastrojen.
S druge strane, što se tiče samoga lova, u Australiji platiš jedno 30 AUD i loviš cijelu godinu koju god divljač želiš i u kojem god dijelu Australije želiš. Isto tako, na neke vrste divljači ne postoje lovostaji i love se cijelu godinu. Na neke i postoje, al opet, za 30 dolara cijelu godinu loviti, odstreliti koliko hoćeš i sve je tvoje, trofeja, meso, radi s tim šta oćeš. Zar nije to utopija i skoro savršenstvo za strastvenog lovca? Oprosti, al meni je.
Ja se u Hrvatskoj moram stvarno jebeno pomučiti da si omogućim odstrel jednog srnjaka i to većinom škartnoga. Moram odraditi x lovova na predatore, x radnih akcija plus dobrovoljni angažman da bi uspio skupiti bodove koji mi pokrivaju odstrel srnjaka. To isto mogu i platiti 300 €, a tolika mi je godišnja članarina u LD-u i ne mogu si to priuštiti kao većina lovaca u Hrvatskoj. Pa sad ti sam prosudi koliko je njima bolje nego nama. Barem nekima od nas...
Shit, sad moram smislit gdje da ove naše sve postove premjestim jer smo debelo otišli u OT. Uffffffff