JEEP GRAND CHEROOKE 5,2 ? Pa taj financijski samo plina potrosi koliko neki normalni terenac benzina ... A o servisiranju sa americkim dijelovima da i ne pricamo ...
Prijatelju , halo , pa mi pricamo ovdje o 5-litarskom motoru ... 5200 ccm, V8 ?!!?!? .... moj americki POLARIS , atv od 300 ccm trosi 10 l na 100 km ... Ameri se nisu nikad trudili da naprave stedljivo vozilo ...
Ja opet mislim da onaj tko kupuje stariji dobro ocuvan auto sa ugradenim plinom ; da ce itekako gledati na to ... U suprotnom bi kupio novi i ne bi postavljao pitanja servisa , odrzavanja i sl... Cinjenica je da auto koji trosi 10 l benzina na 100 km ustvarii trosi 12-13 litara plina ...A potrosnju Grand Cherookija od 5.2 ccm i V8 motorom nije ni potrebno komentirati ...
Citat: steyrzg - 27. 02. 2008. 18:44:43Ja opet mislim da onaj tko kupuje stariji dobro ocuvan auto sa ugradenim plinom ; da ce itekako gledati na to ... U suprotnom bi kupio novi i ne bi postavljao pitanja servisa , odrzavanja i sl... Cinjenica je da auto koji trosi 10 l benzina na 100 km ustvarii trosi 12-13 litara plina ...A potrosnju Grand Cherookija od 5.2 ccm i V8 motorom nije ni potrebno komentirati ... Ako auto trosi 12l plina koliko te ispadne cijena goriva u odnosu na benzin ili dizel.Nisam imao nikad plin pa me interesira